NRK Meny
Normal

Faren over etter bombetrussel mot Nav

SKIEN (NRK): Nav i Skien ble evakuert og stengt for alle kunder etter at de mottok en bombetrussel.

NAV-bygget i Skien evakuert

BOMBETRUSSEL: Det ble onsdag sendt inn en bombetrussel til Nav-kontoret i Skien.

Foto: Anne Lognvik / NRK

Bombetrusselen ble sendt inn via epost i løpet av natten. 350 mennesker i bygget ble evakuert.

– Nav i Skien har fått tilsendt en bombetrussel, og vi har stengt kontoret for alle kunder, sa operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Vidar Aaltvedt til NRK like etter klokken 09.

Politiet kom raskt til stedet og gikk gjennom Nav-bygget. Politiet var også tilstede med flere patruljer. Samtidig ble eposten gjennomgått av eksperter.

– Etter taktiske og tekniske undersøkelser, konkluderer politiet med at dette kun var tomme trusler, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Vidar Aaltvedt.

Bombetrussel mot Nav i Skien

Dette var trusselen som ble sendt inn til Nav i Skien.

Foto: Lars Tore Endresen / NRK

Undersøkte pakker

Terje Tønnesen utenfor NAV-bygget

Terje Tønnesen, direktør i Nav, utenfor bygget i Skien.

Foto: Anne Lognvik / NRK

Direktør i Nav, Terje Tønnesen, sier de evakuerte alle ansatte, og alle andre i bygget i Skien.

– Vi har satt krisestab, og politiet undersøker nå pakker og andre ting som har kommet inn i bygget i løpet av gårsdagen.

I trusselen som ble sendt inn sto det at en bombe skulle gå av i bygget onsdag, og at bomben hadde kommet i forbindelse med en leveranse.

Politiet etterforsker nå saken videre.

 • Bil havnet på taket

  En mann er kjørt til sykehus etter at en bil havnet på taket på Kjørbek i Skien. Det er fortsatt uklart hva som er årsaken til ulykken.

 • En time ekstra kjøring

  E18 er stengt ved Gjerdemyra utenfor Kragerø i sørgående retning. Omkjøring skjer via Drangedal og Treungen. For reisende mellom Kragerø og Kristiansand gir det over en times lengre reisetid.

  Gjerdemyra
  Foto: Astrid Wåsjø Simonsen
 • En seier på fire kamper

  I eliteserien i bordtennis for kvinner vant Notodden mot Vikåsen, mens det ble tap for Bodø, og B-72. Notodden spilte uavgjort mot Drammen. Dermed tok laget med seg tre poeng fra helgens kamper som ble spilt på Notodden.

 • Golfbane under vann

  Golfbanen på Gumøy i Kragerø står under vann. – Banen var i utmerket stand helt til regnet kom, så jeg tror dette skal gå bra, sier styreleder i Gumøy golf AS Jarl Wist. Det anslås at omkring 20 mål ligger under vann.

  Gumøy golfbane
  Foto: Roy Isnes