NRK Meny
Normal

Faren over etter bombetrussel mot Nav

SKIEN (NRK): Nav i Skien ble evakuert og stengt for alle kunder etter at de mottok en bombetrussel.

NAV-bygget i Skien evakuert

BOMBETRUSSEL: Det ble onsdag sendt inn en bombetrussel til Nav-kontoret i Skien.

Foto: Anne Lognvik / NRK

Bombetrusselen ble sendt inn via epost i løpet av natten. 350 mennesker i bygget ble evakuert.

– Nav i Skien har fått tilsendt en bombetrussel, og vi har stengt kontoret for alle kunder, sa operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Vidar Aaltvedt til NRK like etter klokken 09.

Politiet kom raskt til stedet og gikk gjennom Nav-bygget. Politiet var også tilstede med flere patruljer. Samtidig ble eposten gjennomgått av eksperter.

– Etter taktiske og tekniske undersøkelser, konkluderer politiet med at dette kun var tomme trusler, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Vidar Aaltvedt.

Bombetrussel mot Nav i Skien

Dette var trusselen som ble sendt inn til Nav i Skien.

Foto: Lars Tore Endresen / NRK

Undersøkte pakker

Terje Tønnesen utenfor NAV-bygget

Terje Tønnesen, direktør i Nav, utenfor bygget i Skien.

Foto: Anne Lognvik / NRK

Direktør i Nav, Terje Tønnesen, sier de evakuerte alle ansatte, og alle andre i bygget i Skien.

– Vi har satt krisestab, og politiet undersøker nå pakker og andre ting som har kommet inn i bygget i løpet av gårsdagen.

I trusselen som ble sendt inn sto det at en bombe skulle gå av i bygget onsdag, og at bomben hadde kommet i forbindelse med en leveranse.

Politiet etterforsker nå saken videre.

 • Fotgjengar klemt mellom to bilar

  Ein fotgjengar har kome i klem mellom to bilar på Lifjellvegen i Bø. Ein av bilane kom ned ein bakke og greidde ikkje å stoppe på den glatte vegen. Føraren i den eine bilen er sendt til legevakt for sjekk.

 • Liten lekkasje frå tankbilen

  Det er oppdaga ein liten lekkasje frå pumpesystemet på tankbilen som køyrde inn i eit hus i Kragerø. Naudetatane arbeider med å stoppe lekkasjen.

 • Arbeider med å få ut personar

  Naudetatane arbeider med å få ut personar frå andre etasje i huset i Kragerø som ein tankbil har køyrd inn i. Huset har blitt skeivt, melder politiet.

 • Tankbil køyrd inn i hus

  Ein tankbil med bensin og diesel har køyrd inn i eit hus i Nøkkeldalen i Kragerø. Det skal ikkje vera lekkasje frå tankbilen. Det var personar i huset da ulykka skjedde, men det er foreløpig uklart om dei er skadde. Brannvesenet er framme, politi og ambulanse er på veg.