NRK Meny
Normal

Flere biler involvert i ulykke på E18

Ulykken skjedde ved inngangen til Bambletunellen på E18 ved Grenlandsbrua.

Laster kart, vennligst vent...

Ifølge politiet skal fire biler være involvert, også lastebil.

To personer er tatt med av ambulanse, en til sykehus og en til lokal legevakt.

Det er store materielle skader på kjøretøyene.

Politiet har snakket med vitner på stedet som opplyser at en vedlikeholdsbil har gjort en stans inne i tunnelen for å hente en søppelsekk. Det mener politiet kan være årsak til at ulykken skjedde, og de jobber med å få snakket med sjåføren av bilen.

Det er manuell dirigering på stedet.

Politiet fikk melding om kollisjonen like etter klokken 11.

 • Tre personar sikta for korrupsjon

  Ein tidlegare byggesakshandsamar i Vinje og Larvik kommunar og ein hytteutviklar på Rauland er sikta for grov korrupsjon. Fleire personar har status som mistenkte. Politiadvokat Gunnstein Bjørgum reknar med at saka er ferdig etterforska i løpet av første halvår i år.

 • Distriktssendingane i spørjetimen

  I går tok Åslaug Sem-Jacobsen (Sp) opp distriktssendingane til NRK i spørjetimen på Stortinget. Kulturministeren svara at kringkastingssjefen har redaksjonell fridom til å bestemme korleis allmennkringkastingsoppdraget best kan oppfyllast.

  Åslaug Sem-Jacobsen
  Foto: Tobias Prosch Simonsen / NRK
 • Køyrde på rådyr og stakk

  I natt vart det meldt om eit påkøyrd rådyr som låg hardt skadd i vegen ved Sauland. Føraren som hadde køyrd på dyret hadde stukke av. Dyret døydde før viltnemnda kom til staden. Politiet ser svært alvorleg på å forlate dyr i hjelpelaus tilstand.

 • Bilbrann i Nome

  I natt vart det meldt om ein bilbrann ved Nome asylmottak. Bilen var overtent, men det var ikkje fare for spreiing til hus. To personar fekk i seg litt røyk, den eine vart med for ein sjekk på sjukehus. Brannen starta medan bilen stod på tomgang.