NRK Meny
Normal

Advarer om mulig skudd

En okse er på avveie i Kragerø-området, og politiet ber folk være oppmerksomme.

Laster kart, vennligst vent...

Den første meldinga om oksen kom klokka 02 i natt.

– En bilist møtte en okse i området Utsikten. Patruljen fant den igjen i Sjåbakken, og vi forsøker å finne eier.

Ved 03.30-tida fant politiet dyret, og eieren ble kontaktet.

– Oksen har gått inn Lindviksdalen, og er ikke videre interessert i å bli med. Mulig den må avlives, så det er grunnen hvis noen hører skudd i området.

 • Får 14 millioner

  Høgskolen i Sør-øst Norge får 14,1 millioner av Forskningsrådet til kapasitetsløft for økt kompetanse og utnyttelse av autonome systemer. 7 høgskoler og universiteter har fått til sammen 80 millioner kroner i denne siste runden med støtte.

  Høgskolen i Telemark
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Tar ikke klage til følge

  Porsgrunn kommune vil ikke ta klagen fra Petter Øygarden til følge, det sier leder i utvalg for miljø og byutvikling Trond Ingebrigtsen til TA. Øygarden sendte tidligere en klage på kommunens avslag av planene for boligene ved Frednes brygge.

 • Lastebil veltet

  En lastebil har veltet cirka en kilometer fra Valle mot Feset på fylkesveg 208, det melder politiet. Det er ikke meldt om personskade, og bergingsbil er på vei. Politiet melder også at det er glatt på stedet.

 • Gull, sølv og bestemannspokal

  Det ble Gull, sølv og bestemannspokal til Skien Atletklubb på årets NM i benkpress. Klubben stilte med Marius Jemtland, Kim Beck-Gundersen, Daniel Moy Helgesen og Andreas Jemtland. Kim Beck-Gundersen tok gull i klasse -83kg, og Marius Jemtland tok sølv i klasse -93kg.

  NM utstyrsfritt