NRK Meny
Normal

Truet ansatt på asylmottak med kniv

En 15 år gammel gutt truet en av de ansatte på et mottakssenter for enslige mindreårige asylsøkere på Notodden.

Vidar Aaltvedt

Operasjonsleder Vidar Aaltvedt sier det er en alvorlig sak når noen blir truet med kniv. Hendelsen blir etterforsket videre etter at gutten er politianmeldt.

Foto: Anders Stang Lund / Politiet

Politiet fikk melding om dette like før klokka 23 onsdag kveld.

Operasjonsleder Vidar Aaltvedt sier til VG at gutten hadde en stor brødkniv i handa. Han skal ha gitt uttrykk for at han ikke var fornøyd.

– Det var ikke noe nærkontakt mellom den ansatte og kniven, men det er en ugrei sak å komme opp i, kommenterer Aaltvedt.

Gutten roet seg ned etter hvert. Han fikk bli på mottakssenteret etter at politiet hadde snakket med både 15-åring og den ansatte.

Aaltvedt sier til NRK at politiet skal foreta flere avhør i dag. Gutten er anmeldt for truslene.

 • Etterlyser bil etter innbrudd

  Politiet ønsker tips om en Toyota Hiace som ble observert ved en adresse i Grobstokk i Bamble i formiddag. En safe skal være stjålet. Ring til 02800 dersom du kan ha informasjon om denne saken.

 • E134 over Haukelifjell er open

  E134 på strekninga mellom Vågslidtunnelen og Liamyrane på Haukelifjell er open for trafikk etter uvêr.

 • Innbrot i hytte i Tinn

  Det har vore innbrot og tjuveri i ei hytte i Blefjell hyttegrend i Tinn. Det er stole diverse verktøy. Innbrotet har skjedd i løpet av den siste veka, ifølgje politiet.

 • Flere flytter til Bø

  Bø er den kommunen i Telemark som har størst befolkningsvekst. Det viser tall fra Statistisk sentralbyrå for tredje kvartal. Bø har en befolkningsvekst på nesten fire prosent, dette er langt over landsgjennomsnittet.