Denne helga gikk han helt til topps i de to klassene under NM i ølbrygging som ble holdt på Månefisken i Oslo.
Det melder Romerikes Blad.
– Det var helt uventet, sier norgesmesteren selv.
Hemmelige triks
Sandvik startet med ølbrygging som hobby for tre år siden og hadde ikke trodd at han hadde sjanse på topp-plassering i NM da han meldte seg på.
– Jeg fikk litt hakeslepp da jeg vant førsteprisen, sier han fornøyd.
Norgesmesteren deler gjerne noen av sine triks.
– Man må passe på veske- og gjæringstemperaturen og ølet må lagres på rundt null grader i tre måneder før det drikkes, forklarer han.
Hans vinnerøl "Hake's stout" fikk stå i tre og en halv måned før det var klart.
– Da ble det bra. Det er flere faktorer som spiller inn, smak, duft og skum, sier han og vil ikke ut med flere detaljer rundt vinneroppskriften.
Publikumsfavoritt
Ifølge avisen stakk Andreas Hegermann Riis fra Lørenskog av med publikumsprisen for sin øl "Helhvete".
Les
fra Oslo og Akershus. Følg NRK Østlandssendingen på .