Hopp til innhold

Zverev rasende i Grand Slam-exit

Andreseedede Alexander Zverev er ute av Australian open etter tap i strake sett mot Denis Shapovalov i 4. runde.

Resultatet ble 6–3, 7–6, 6–3.

– Det finnes ingen unnskyldninger, klager Zverev etter exiten.

Tyskeren gikk inn i turneringene som en av de største favorittene etter at Novak Djokovic ble sendt ut av Australia. Han vant OL i fjor og avsluttet sesongen med seier i ATP-sluttspillet.

Zverev regner seg en av verdens tre fremste spillere, sammen med Djokovic og verdenstoer Daniil Medvedev, og har satt seg som mål å vinne en Grand Slam-turnering og ta over tronen som verdensener i 2022. Nå blir det vanskelig.

– Hvis jeg spiller som det, så fortjener jeg det ikke. Så enkelt er det, sier Zverev etter tapet.

– Det er veldig tåpelig å snakke om det etter en kamp som dette.

22 år gamle Denis Shapovalov vant nylig ATP-cup med Canada. Han er rangert som nummer 14 i verden og møter nå Rafael Nadal i kvartfinalen av Australian Open.

Australian Open Tennis
Foto: Tertius Pickard / AP

Sportsnyheter

City

Olsen etter overfallet: – Idiotene skal ikke få ødelegge opplevelsen

Da Manchester City-supporterne stormet banen etter å ha sikret serietittelen, ble Robin Olsen overfalt, ifølge klubben. Ligamesterne beklager hendelsen.

Siste nytt

 • Hegerberg på årets lag i meisterligaen

  Lyon-spiss Ada Hegerberg er teken ut på årets lag i meisterligaen, etter at ho var med på å leie den franske klubben tilbake til toppen av europeisk fotball. Hegerberg både skåra og hadde målgjevande pasning då Lyon slo Barcelona 3–1 i laurdagens finale.

  Hegerberg er også det einaste norske innslaget på laget, som er teken ut av eit teknisk panel i det Europeiske fotballforbundet. Dei fann ikkje plass til Caroline Graham Hansen på laget, der ti av elleve spelarar representerte dei to finalistane.

  Desse spelarane kom med: Christiane Endler (Lyon) – Griedge Mbock Bathy (Lyon), Wendie Renard (Lyon), Mapi León (Barcelona), Selma Bacha (Lyon) – Aitana Bonmatí (Barcelona), Patri Guijarro (Barcelona), Amandine Henry (Lyon), Alexia Putellas (Barcelona) – Marie-Antoinette Katoto (PSG), Ada Hegerberg (Lyon)

  Ada Hegerberg
  Foto: VEGARD GRØTT / BILDBYRÅN
 • Ten Hag i første United-intervju: – Situasjonen er ikke god

  Manchester United ledes av Erik ten Hag fra neste sesong. Han erkjenner at laget ikke står veldig sterkt for øyeblikket.

  – Jeg vil bygge et lag som alltid kjemper for hverandre, som står samlet og som vil få resultater, sier Ten Hag i intervjuet med sin nye klubb.

  – Vi vil gjøre fansen stolt. Situasjonen er ikke god for øyeblikket. Det er en stor utfordring, sier nederlenderen.

  Tidligere mandag ble det klart at Steve McClaren blir Ten Hags assistent. McClaren var Alex Fergusons assistentmanager i United mellom 1999 og 2001. Mitchell van der Gaag, som har jobbet med Ten Hag i Ajax, blir også assistent i Manchester-klubben.

  Ten Hag var søndag tilskuer da United røk 0-1 for Crystal Palace i London. Laget endte på sjetteplass og spiller i europaligaen til høsten.

  – Det handler om å akseptere den nåværende situasjonen, men også vite at for ett år siden var dette laget nummer to i Premier League. Det er potensial, og det er opp til oss å få det ut, sier Ten Hag.

  (NTB)

  Erik ten Hag
  Foto: JUSTIN TALLIS / AFP
 • Liverpool bekrefter Carvalho-overgangen

  Fabio Carvalho (19) blir som ventet Liverpool-spiller fra sommeren av. Han hadde en sentral rolle i Fulhams opprykkssesong.

  Portugiseren var allerede i vinter nær ved å bli hentet til Liverpool, men en avtale med Fulham kom ikke på plass før fristen gikk ut. 1. juli slutter han seg til Anfield-klubben på en fri overgang.

  Carvalho scoret ti mål og hadde åtte målgivende pasninger på 36 kamper for Fulham sist sesong. London-klubben vant mesterskapsserien suverent og rykket rett opp igjen til Premier League.

  Den offensive midtbanespilleren scoret for Fulham i sin første kamp fra start på øverste nivå i mai i fjor.

  (NTB)

  Fabio Carvalho
  Foto: GLYN KIRK / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste