NRK Meny

Zúñiga ber Neymar om unnskyldning

Neymar brakk en ryggvirvel etter at Camilo Zungia sprang inn i ryggen hans med stor fart.

– Jeg er veldig lei meg for skaden som oppsto i kampen mellom Brasil og Colombia. Selv om jeg mener situasjonen er noe som kan skje i kampens hete og ikke var vondt ment, vil jeg sende en hilsen til Neymar. Jeg beundrer og respekterer deg og mener du er blant de beste spillerne i verden. Jeg håper du kan spille igjen snart, skriver Camilo Zúñiga på Instagram, ifølge NTB.

neymar skade
Foto: FABRIZIO BENSCH / Reuters

Siste nytt

 • Chelsea nærmer seg Tottenham

  Chelsea slo Burnley 2-1 på bortebane, og med tre poeng knappet de inn på Tottenham og den viktige fjerdeplassen. Med fire kamper igjen har Chelsea fem poeng opp til byrivalen. Kampen mellom Leicester og Southampton endte 0-0.

  FBL-ENG-PR-BURNLEY-CHELSEA
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • Glimt enkelt videre

  Bodø/Glimt ble aldri truet av Melbo i torsdagens cupkamp. Trond Olsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 23 minutter. Jens Petter Hauges to mål og Philip Zinckernagel sikret 4-1-seier.

  Eliteserien fotball: Brann - Bodø / Glimt.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Duell mellom Klæbo og Northug

  Johannes Høsflot Klæbo og Petter Northug fronter en sterkt startfelt under bysprinten i Mosjøen neste lørdag. Også langrennsløpere som Eirik Brandsdal, Niklas Dyrhaug, Andrew Musgrave, Emil Iversen, Håvard Solås Taugbøl og Katrine Harsem er påmeldt.

  NM ski del 2 Alta
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal