Zuccarello usikker for landslaget

Mats Zuccarello veit ikkje om det blir meir Noreg-spel i framtida.

I august var Zuccarello endeleg tilgjengeleg igjen for ishockeylandslaget. Målet var å hjelpe Noreg til Beijing-OL i februar, men draumen brast med tapet for Danmark i gruppefinalen i kvalifiseringa.

Sjølv gir han ikkje eit tydeleg svar på om han held fram.

– Vi får sjå om kroppen held. Ein blir eldre, og det er lange sesongar. Spesielt denne sesongen her med OL-pause og kampar nesten annankvar dag i tre månader i strekk, sa Zuccarello til NTB etter Minnesota Wilds seier borte mot New Jersey i NHL onsdag.

Svaret kom på et spørsmål om han ville vere klar for Noreg dersom det likevel skulle bli OL-spel på nyåret. Det er framleis ikkje 100 prosent avklart om vertsnasjon Kina får delta. Skulle kinesarane miste plassen, går den til det norske laget.

OL-kvalifisering i ishockey: Norge - Danmark
Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Sportsnyheter

Carlsen vant tidenes lengste VM-parti: – Veldig, veldig deilig

Magnus Carlsen gjorde grove tabber og var i tidsnød, men slo knallhardt tilbake og vant det sjette VM-partiet. Etterpå var han lettet, utslitt og fornøyd.

Siste nytt

 • Djokovic og Serbia ute av Davis Cup

  Novak Djokovic og Serbia klarte ikke å komme seg forbi Kroatia i semifinalen i Davis Cup og tapte 2-1.

  Borna Gojo startet den gode dagen for Kroatia da han slo Dusan Lajovic i tre sett. Deretter utlignet verdensstjernen Djokovic med seier mot Marin Cilic i strake sett.

  Djokovic har hatt en strålende sesong i single og har vunnet fem titler på ATP-touren. I ATP-finalen i Torino nylig fikk han det imidlertid ikke helt til å stemme. Han ble slått ut av tyske Alexander Zverev i semifinalen.

  Spain Davis Cup Tennis
  Foto: Bernat Armangue / AP
 • Wiklund tok ny norsk rekord

  Skøytekometen Ragne Wiklund smadret den norske rekorden på 3000 meter i Salt Lake City. Hun gikk inn til tiden 3.55,51.

  Hun gikk i par med tsjekkiske Martina Sablikova.

  – Det var helt perfekt, Jeg hadde tenkt å åpne på 30-lav-runder, det var veldig deilig at jeg fikk til rundetidene. Jeg synes jeg løste det bra, sier Wiklund til Viaplay.

  Den forrige rekorden hadde også Wiklund, og var på 3.58,95. Det betyr med andre ord at hun slo sin gamle rekord med over tre sekunder.

  World cup speed skating
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Tre norske videre på Lillehammer

  Det ble litt blandet drops fra de norske hoppkvinnene i verdenscupen på Lillehammer.

  Silje Opseth hadde dagens tredje beste hopp, og tok seg videre til lørdagens konkurranse sammen med Anna Odine Strøm og Thea Minyan Bjørseth.

  Heidi Dyhre Tråserud, Frida Berger, Karoline Skatvedt og Ingrid Hordvik Kleven havnet langt ned på resultatlista, og er ikke med videre.

  Verdenscup Lillehammer
  Foto: Geir Olsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal