Zuccarello usikker for landslaget

Mats Zuccarello veit ikkje om det blir meir Noreg-spel i framtida.

I august var Zuccarello endeleg tilgjengeleg igjen for ishockeylandslaget. Målet var å hjelpe Noreg til Beijing-OL i februar, men draumen brast med tapet for Danmark i gruppefinalen i kvalifiseringa.

Sjølv gir han ikkje eit tydeleg svar på om han held fram.

– Vi får sjå om kroppen held. Ein blir eldre, og det er lange sesongar. Spesielt denne sesongen her med OL-pause og kampar nesten annankvar dag i tre månader i strekk, sa Zuccarello til NTB etter Minnesota Wilds seier borte mot New Jersey i NHL onsdag.

Svaret kom på et spørsmål om han ville vere klar for Noreg dersom det likevel skulle bli OL-spel på nyåret. Det er framleis ikkje 100 prosent avklart om vertsnasjon Kina får delta. Skulle kinesarane miste plassen, går den til det norske laget.

OL-kvalifisering i ishockey: Norge - Danmark
Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Siste nytt

 • Flytter utforstarten

  På grunn av sterk vind i toppen av bakken, flyttes herrenes utforstart i Beaver Creek lenger ned. I tillegg blir det kortere intervaller mellom løperne.

  Norge stiller med tre utøvere på start: Aleksander Aamodt Kilde, Adrian Smiseth Sejersted og Henrik Røa. Rennet starter kl. 20.00 norsk tid.

  Alpine Skiing: Birds of Prey FIS World Cup Skiing
  Foto: Michael Madrid / Reuters
 • Seier til Hoerl - Lindvik andremann

  Marius Lindvik imponerer og blir nummer to i storbakken i Wisla. Kun Jan Hoerl fra Østerrike klarte å slå Lindvik, som hoppet seg opp fra tredje- til andreplass i finaleomgangen.

  Stefan Kraft tok tredjeplassen foran Karl Geiger som hoppet seg opp til fjerdeplass.

  Robert Johansson blir nummer 10 etter å ha hoppet seg opp hele åtte plasser i finaleomgangen. Bra også av Johann Andre Forfang som blir nummer 12.

  Fredrik Villumstad tar også med seg verdenscuppoeng og blir til slutt nummer 27.

  Daniel Andre Tande, Halvor Egner Granerud og Anders Fannemel klarte ikke å kvalifisere seg til finaleomgangen.

  Lindvik i Wisla
  Foto: ALEKSANDRA SZMIGIEL / Reuters
 • Bamford sikret poeng i comebacket

  Patrick Bamford scoret 2-2-målet og sikret poengdeling mellom Leeds og Brentford søndag. Spissen kom innpå i det 68. minutt, til det som var hans første kamp etter å ha vært ute med skade.

  Tyler Roberts sendte vertene i ledelsen etter 27 minutter, før Brentforts Shandon Baptiste utlignet en snau halvtime etter. Sergi Canós snudde kampen få minutter senere. Det så lenge ut til å bli seier for «The Bees», helt til Bamford scoret på overtid.

  Premier League - Leeds United v Brentford
  Foto: CARL RECINE / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal