Hopp til innhold

Zuccarello om ny kontrakt: – Hjemmet mitt

Mats Zuccarello har et håp om at Minnesota Wild skal kjempe om Stanley Cup i løpet av de tre neste årene. Han vet ikke hva som skjer med karrieren etter det.

Før sesongen skrev Zuccarello (36) under på en ny kontrakt som knytter ham til Minnesota Wild fram til 2026. Oslogutten, som har 13 målpoeng på de første 12 kampene av årets NHL-sesong, får en årslønn på over 40 millioner kroner.

36-åringen kunne blitt en såkalt «free agent» etter sesongen og gått i forhandlinger med hvilken som helst NHL-klubb. Men han sier han aldri var i tvil om å bli værende i Minnesotas hovedstad St. Paul.

– Nå er det her hjemmet mitt. Jeg har vært her i fire og et halvt år, snart fem år og trives veldig bra. Det er ikke noen vits i å flytte på seg når man trives, sier han til NTB.

– Tror du at dette er din siste NHL-kontrakt?

– Ja, det tror jeg.

Når kontrakten går ut vil Zuccarello være 38 år. På spørsmål om han kan se for seg å fortsette karrieren etter det, er han avventende.

– Det tar jeg der og da. Jeg må kjenne på hvordan kroppen kjennes og om jeg føler meg god nok. Litt sånne ting, sier han.

Mats Zuccarello
Foto: Pontus Höök / NTB

Sportsnyheter

Mistet kontrollen etter NM-sensasjon: - Hva spurte du om, egentlig?

Sofie Nordsveen Hustad (27) var en av verdens beste juniorer, men så forsvant hun fra rampelyset i lang tid. Torsdag var hun tilbake.

Siste nytt

 • Birk Ruud på pallen i europacupen i snøbrett

  Birk Ruud har OL-gull i Big air på ski, men denne vinteren har han både konkurrert med ski og snøbrett. Torsdag tok han sin første pallplass på snøbrett i europacupen.

  I slopestyle-rennet i italienske Prato Nevoso fikk han 85,5 poeng. Franske Romain Allemand vant med 96 poeng.

  – Jeg er veldig glad, skriver Ruud selv på Instagram.

  Birk Ruud
  Foto: Even Lusæter
 • Veteranen Kasai skal hoppe verdenscup i Lahti

  Ifølge det tyske skihopper-nettstedet Skispringen skal hopplegenden Noriaki Kasai være med det japanske laget til verdenscuprenne i Lahti neste helg.

  Det har det japanske forbundet bekreftet, skriver nettstedet.

  Kasai skal også ha fått tilbudet om å hoppe skiflyging i Oberstdorf denne helgen, men valgte å stå over ifølge samme nettsted.

  51-åringen imponerte under verdenscuprennene i Sapporo forrige helg. Lørdagen kom han seg til finaleomgangen.

  Noriaki Kasai
  Foto: Kazuhiro Nogi / AFP
 • Kroos gjør landslagscomeback

  Toni Kroos er klar for mer Tyskland-spill etter noen år utenfor landslaget. I sommer blir EM på hjemmebane det store målet.

  Real Madrid-spilleren bekrefter comebacket på Instagram.

  – Jeg skal spille for Tyskland igjen i mars. Hvorfor? Fordi jeg ble spurt av treneren, jeg har lyst og er sikker på at lagets muligheter i EM er mye bedre enn de fleste tror for øyeblikket, skriver Kroos.

  Neste måned spiller Tyskland kamper mot Frankrike og Nederland.

  Kroos ga seg opprinnelig som landslagsspiller etter EM i 2021. Der røk tyskerne ut mot England i åttedelsfinalen.

  (NTB)

  W-P_Z0t27v8
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal