Hopp til innhold

Zuccarello med tre målgivende i utrolig opphenting

Mats Zuccarello scoret sitt tiende mål for sesongen og var sentral med tre målgivende pasninger da Minnesota Wild slo Vancouver Canucks 10-7 i NHL mandag.

Fem mål på litt over fem minutter i starten av tredje periode snudde kampen for Wild, som med det tok en svært sterk seier.

Zuccarellos mål kom like før slutt i annen periode. Nordmannen avsluttet fra siden før pucken gikk via en Canucks-forsvarer, under målvakt Casey DeSmith og i nettet.

Scoringen reduserte kampen til 3-5 og ga Wild håp før tredje periode. Der fikk Wild et tidlig overtall og utnyttet det til det fulle. På bare ett minutt og 44 sekunder scoret hjemmelaget tre ganger, og Zuccarello hadde assist på alle.

Nordmannen slo smarte pasninger som lagkameratene satte i nettet. Svenske Joel Eriksson Ek scoret hattrick og hadde tre assist i seieren. Også Kirill Kaprizov noterte seg for tre scoringer og tre assist.

Zuccarello står nå med 44 målpoeng på 46 kamper denne sesongen. (NTB)

Mats Zuccarello
Foto: Matt Blewett / Reuters

Siste nytt

 • AFP: Novak Djokovic dropper Madrid Open

  Novak Djokovic (36) stiller ikke i Madrid Open, melder AFP. Det kan gi Casper Ruud lettere vei mot suksess i storturneringen i tennis.

  Djokovic har ikke spilt siden verdenseneren tapte for Ruud i semifinalen i Monte-Carlo Masters for litt over en uke siden.

  AFP viser til medieoppslag som melder at Djokovic har trukket seg fra ATP Masters1000-turneringen i Madrid. Der har serberen tidligere vunnet tittelen tre ganger (senest i 2016).

  Ruud blir blant favorittene til å gå hele veien i årets utgave. Søndag tok han sin største seier i karrieren ved å vinne Barcelona Open, som er på ATP500-nivå. (NTB)

  Monaco Monte Carlo Tennis Masters
  Foto: Daniel Cole / AP
 • Tønnesen takker nei til landslagsspill

  Kent Robin Tønnesen (32) gjør seg uaktuell for det norske håndballandslaget framover.

  Det opplyser landslagssjef Jonas Wille i forbindelse med uttaket av troppen til en storturnering på Jordal i Oslo neste måned.

  – Kent Robin har forklart meg at han takker nei til landslag i perioden fremover av hensyn til totalbelastningen. Vi har hatt god dialog, og jeg tar hans avgjørelse til etterretning i vår videre planlegging, sier Wille.

  Tønnesen spiller til daglig i franske Paris Saint-Germain. Der har han vært siden overgangen fra ungarske Szeged i fjor.

  På landslaget står Tønnesen med 339 mål på 137 kamper. Han har vært en del av Norge-miljøet siden 2010.

  I 2017 var han med på å ta VM-sølv. (NTB)

  Håndball-EM herrer 2024: Hovedrunden Norge - Danmark (23-29)
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
 • Etiopisk friidrettsutøver utestengt i fem år

  Den etiopiske mellomdistanseløperen Zerfe Wondemagegn har blitt utestengt i fem år etter flere brudd på dopingreglene.

  Det bekrefter Friidrettens integritetsenhet (AIU) mandag.

  Wondemagegn ble nummer fire på 3000 meter hinder i VM i august i fjor. Hun har også en åttendeplass på øvelsen fra OL i 2021.

  21-åringen testet positvt på tre ulike tester mellom 22. august og 24. september i fjor.

  Hun fikk opprinnelig en straff på seks år, men den ble redusert med ett år etter at hun erkjente bruddene.

  Utestengelsen på fem år gjelder fra 20. oktober 2023.

  Zerfe Wondemagegn under Diamond League i Monaco i august 2022
  Foto: Daniel Cole / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal