Hopp til innhold

Zuccarello med mål og målgivende pasning for Wild – tapte for Maple Leafs etter forlengning

Mats Zuccarello scoret ett mål og hadde en assist for Minnesota Wild under NHL-kampen i Globen mot Toronto Maple Leafs, men det ble 3-4-tap i «sudden death».

Mats Zuccarello scoret sitt femte mål for sesongen da han utlignet til 3-3 for Wild i lagets annen kamp i Globen.

Han var også delaktig da Wild tok ledelsen 1-0 tidlig i kampen. Nordmannen fikk pucken i rundvantet og passet ut til Marco Rossi som igjen sendte et pass til backen Jon Merrill, som banket til fra blålinjen.

Det var Zuccrellos 14 målassist for sesongen og hans 401. i NHL-karrieren. Kort etter røk han på en utvisning for roughing.

Toronto utlignet ved Auston Matthews da de utnyttet et overtallsspill midtveis i perioden, mens Matthew Knies banket inn 2-1 mot slutten av perioden.

I midtperioden fikk Wild flere muligheter til overtallsspill, men laget klarte ikke å utnytte de tre mulighetene de fikk.

– Vi må bare fortsette å spille som vi har gjort. Satse på noen mål og vinne kampen, sa Zuccarello til TV3+ før han gikk på isen til 3. periode.

Det var Maple Leafs som økte til 3-1 ved Morgan Rielley.

Wild slo tilbake med en ny backscoring ved Jake Middleton før nordmannen dukket opp inne foran mål.

Flere mål etter ordinær tid ble det ikke og kampen gikk til «sudden death» hvor svenske William Nylander ble matchvinner for Toronto-laget.

(©NTB)

wUQFwLlwv5M
Foto: AP

Sportsnyheter

NM ski: sprint

Northug takker Emil Iversen etter NM-gullet: – Måtte ringe han i går

Ingen klarte å henge med Even Northug, som fredag gikk inn til sitt første individuelle NM-gull. En del av æren gir han til Emil Iversen.

Siste nytt

 • Skiskyting: VM-gull til Norges juniorlag

  Det norske juniorlaget med Sivert Gerhardsen, Isak Frey, Marie Sofie Brännare-Gran og Gro Randby gikk inn til VM-seier i blandet skiskytterstafett i Estland.

  Det ble en spennende avslutning etter at Randby måtte ut i to strafferunder på stående skyting. Tyskerne tok sølvet, slått med 13,3 sekunder, mens bronsen gikk til Østerrike.

  Tromsø-gutten Gerhardsen brukte ett ekstraskudd, og til tross for to ekstraskudd på stående gikk han ut i en knapp ledelse.

  Frey brukte også ett ekstraskudd på liggende, men Bærum-talentet banket ned alle fem blinkende på stående og ga Norge en luke på nesten ett minutt før jentene skulle i aksjon.

  Bærumsjenta Brännare-Gran brukte ett ekstraskudd på liggende og to på stående før hun vekslet 1.24 minutter foran Polen.

  Ankerkvinnen Gro Randby, som kommer fra Re-klubben Ivrig, brukte ett ekstraskudd på liggende skyting, men på stående fikk hun problemer. Avstanden til Tyskland krympet kraftig, men det holdt til gull.

  (©NTB)

  Norges Cup Finale Skiskyting junior kvinner 17.
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Tysk skiskytterprofil legger opp

  Den tyske skiskytteren Benedikt Doll (33) velger å avslutte karrieren etter sesongen, melder IBU.

  Doll tok nylig bronse på normaldistansen i sitt siste VM. Han endte bak Johannes Thingnes Bø og Tarjei Bø.

  Veteranen har vært en vanskelig konkurrent for de norske skiskytterne siden han slo igjennom i 2016, men på siste stående skyting har han ofte slitt. Foran inneværende sesong tok han noen grep på standplass.

  – Nå er det rette øyeblikket. Jeg vil tilbringe mer tid sammen med familien, og jeg ser fram til nye utfordringer etter skiskytterkarrieren, skriver Doll i en uttalelse.

  Han har to bronse fra 2018-OL i Pyeongchang. Det ble bare ett VM-gull i sprint (2017), men han står med flere sølv- og bronsemedaljer. I verdenscupen har Doll seks seirer, og to av dem har kommet denne vinteren.

  (NTB)

  RJbH8ytFMkk
  Foto: AP
 • Valencia-kamp utsatt etter storbrann

  Den voldsomme blokkbrannen i Valencia fører til at byens La Liga-lag ikke spiller helgens bortekamp mot Granada.

  Valencia ba om utsettelsen etter brannen som rev gjennom to leilighetskomplekser i byen torsdag kveld. Fire personer er bekreftet døde, mens 14 er savnet.

  Dagen etter opplyste den spanske toppdivisjonen i en pressemelding at klubbens anmodning blir innfridd.

  Også oppgjøret mellom Valencia-laget Levante og Andorra på nivå to er utsatt.

  Et minutts stillhet vil bli gjennomført i helgens kamper i Spanias to øverste divisjoner.

  Valencia ligger på 8.-plass i La Liga og kjemper om europaplass neste sesong.

  (NTB)

  jSQkjWiqDFE
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal