NRK Meny
Normal

Zlatan bekrefter: – Jeg vet hvor jeg skal spille neste sesong

Zlatan Ibrahimovic (34) røper at han har bestemt seg for sin neste klubb.

Zlatan Ibrahimovic

PUNKTUM: Zlatan takket for seg på hjemmebane med to scoringer.

Foto: GONZALO FUENTES / Reuters

Den svenske spilleren tok et fantastisk farvel med publikum i sin siste hjemmekamp for Paris Saint-Germain lørdag.

Zlatan ble hyllet av supporterne og takket for støtten ved å score to av målene i kampen. Elegant og selvfølgelig, som nesten bare han kan gjøre det.

Publikum på Parc des Princes vartet opp med stående applaus i et helt minutt.

FBL-FRA-LIGUE1-PSG-NANTES

TOK FARVEL: Zlatan med sønnene på armen etter kampen.

Foto: FRANCK FIFE / Afp

– Fremtiden er skrevet

Den endelige avskjedskampen i PSG-trøya blir i cupfinalen mot Marseille 21. mai, men ryktene om hvilken klubb målgrossisten velger har rast lenge.

Etter Zlatans avskjed med hjemmesupporterne lørdag, røpet han såpass mye at han allerede hadde tatt en beslutning.

– Jeg vet hvor jeg skal spille neste sesong, men det sier jeg ikke i kveld, sa han til Be IN Sports lørdag, ifølge Aftonbladet.

Superstjernen bekrefter dette overfor den svenske avisen. På et oppfølgingsspørsmål fra Aftonbladet om det er underskrevet en kontrakt, svarer Zlatan kryptisk:

– Fremtiden er skrevet.

The Telegraph: – Har valgt United

De mest sannsynlige alternativene virker nå å være den amerikanske klubben LA Galaxy eller Premier League, og da fortrinnsvis Manchester United.

The Telegraph skrev nylig at Zlatan har bestemt seg for at han vil spille i England og at valget har falt på Manchester United.

– Ibrahimovic har en rekke tilbud, men skal ha bestemt seg for at han ønsker å spille i England etter en karriere i Spania, Italia og Frankrike. Han mener han kan takle de fysiske kravene i Premier League, skrev avisen fredag.

Om dette stemmer, får vi antagelig svaret på i løpet av kort tid.

Siste nytt

 • Japan neste for Iniesta

  Barcelona-legenden Andrés Iniesta, 34-åringen som har vunnet 32 titler for den spanske klubben, avslører at japanske Vissel Kobe blir hans nye arbeidsgiver. På Instagram postet han et bilde med eieren av den japanske klubben og skrev: «På vei til mitt nye hjem med min venn».

  Laster Instagram-innhold
 • Schmeichel VM-klar for Danmark

  Danmarks førstekeeper Kasper Schmeichel er kampklar etter å ha vært ute de siste fire kampene for Premier League-klubben Leicester. Dansken har slitt med en ankelskade. Danmark spiller sin første VM-kamp mot Peru 16. juni i Saransk.

  Denmark Panama Soccer
  Foto: Mads Claus Rasmussen / AP
 • Capitals til NHL-finale

  Washington Capitals er klare for NHL-finale mot Vegas Golden Knights etter 4-0-seieren over Tampa Bay Lightning. Svenske André Burakovsky ble den store helten: – Naturligvis føles det bra å få to mål i en sånn kamp, sier Burakovsky til Aftonbladet.

  Capitals Lightning Hockey
  Foto: Chris O'Meara / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live