Hopp til innhold

Zlatan bekrefter: – Jeg vet hvor jeg skal spille neste sesong

Zlatan Ibrahimovic (34) røper at han har bestemt seg for sin neste klubb.

Zlatan Ibrahimovic

PUNKTUM: Zlatan takket for seg på hjemmebane med to scoringer.

Foto: GONZALO FUENTES / Reuters

Den svenske spilleren tok et fantastisk farvel med publikum i sin siste hjemmekamp for Paris Saint-Germain lørdag.

Zlatan ble hyllet av supporterne og takket for støtten ved å score to av målene i kampen. Elegant og selvfølgelig, som nesten bare han kan gjøre det.

Publikum på Parc des Princes vartet opp med stående applaus i et helt minutt.

FBL-FRA-LIGUE1-PSG-NANTES

TOK FARVEL: Zlatan med sønnene på armen etter kampen.

Foto: FRANCK FIFE / Afp

– Fremtiden er skrevet

Den endelige avskjedskampen i PSG-trøya blir i cupfinalen mot Marseille 21. mai, men ryktene om hvilken klubb målgrossisten velger har rast lenge.

Etter Zlatans avskjed med hjemmesupporterne lørdag, røpet han såpass mye at han allerede hadde tatt en beslutning.

– Jeg vet hvor jeg skal spille neste sesong, men det sier jeg ikke i kveld, sa han til Be IN Sports lørdag, ifølge Aftonbladet.

Superstjernen bekrefter dette overfor den svenske avisen. På et oppfølgingsspørsmål fra Aftonbladet om det er underskrevet en kontrakt, svarer Zlatan kryptisk:

– Fremtiden er skrevet.

The Telegraph: – Har valgt United

De mest sannsynlige alternativene virker nå å være den amerikanske klubben LA Galaxy eller Premier League, og da fortrinnsvis Manchester United.

The Telegraph skrev nylig at Zlatan har bestemt seg for at han vil spille i England og at valget har falt på Manchester United.

– Ibrahimovic har en rekke tilbud, men skal ha bestemt seg for at han ønsker å spille i England etter en karriere i Spania, Italia og Frankrike. Han mener han kan takle de fysiske kravene i Premier League, skrev avisen fredag.

Om dette stemmer, får vi antagelig svaret på i løpet av kort tid.

Siste nytt

 • Navratilova sier hun er kreftfri

  Tennislegenden Martina Navratilova (66) sier at hun er kreftfri, nesten fire måneder etter at hun kunngjorde at hun hadde fått strupe- og brystkreft.

  – Så vidt de vet er jeg kreftfri. Jeg må trolig fortsatt behandle det høyre brystet med stråling, men bare i et par uker, og det er av mer preventive hensyn enn noe annet, sier den tsjekkisk-amerikanske 66-åringen i utdrag av et intervju med Piers Morgan for TalkTV.

  Navratilova fikk kreftdiagnosen i november i fjor. I januar sa hun at kreften var på første stadium. I forrige måned sa hun i en pressemelding at prognosene var gode.

  Hun fortalte at hun gikk til legen da hun oppdaget en forstørret lymfekjertel i halsen. Stadium én er det først og minst alvorlige av de fire stadiene man deler kreftsykdom inn i.

  Den tidligere stjernen ble behandlet for et tidlig stadium av brystkreft i 2010. (NTB)

  Navratilova Cancer
  Foto: Tim Ireland / AP
 • Mitrovic og Silva kan bli straffet hardt etter bråk

  Englands fotballforbund har opprettet disiplinærsaker mot Fulham-manager Marco Silva og spissen Aleksandar Mitrovic etter FA-cuptapet for Manchester United.

  Da stoppet Willian et skudd fra Jadon Sanchos med hånden. Etter en videosjekk ble det dømt straffe til United og rødt kort til Fulhams brasilianer. Utvist ble også manager Marco Silva og målscorer Mitrovic for å ha protest illsint mot avgjørelsen.

  Mandag skriver det engelske fotballforbundet at Silva må svare for anklager om at han brukte uakseptable og krenkende ord mot både dommeren og fjerdedommeren i forbindelse med bråket.

  Fulham-sjefen anklages også for å ha kastet en vannflaske mot fjerdedommeren.

  Videre skriver forbundet at straffen Mitrovic normalt vil få for å ha pådratt seg rødt kort «åpenbart ikke er tilstrekkelig» i dette tilfellet. Dermed kan det bli en ekstra lang utelukkelse for serberen.

  Mitrovic skal også ha brukt krenkende ord etter utvisningen. (NTB)

  Britain Soccer FA Cup
  Foto: Jon Super / AP
 • Stavanger Oilers festet grepet om finalebilletten

  Stavanger Oilers scoret to tidlige mål og beseiret Sparta med 3-0 i den andre NM-semifinalen i ishockey lagene imellom mandag.

  Dermed har Oilers for alvor festet grepet om kampserien som spilles best av sju.

  Gjestene fra Stavanger kom klart best i gang mandag og tok ledelsen etter snaut åtte minutters spill ved Dan Kissel. Etter drøyt halvspilt periode doblet Nick Dineen ledelsen.

  Drøyt ti minutter gjensto da Anders Tangen Henriksen prikket pucken opp i krysset og punkterte oppgjøret.

  Neste kamp mellom Stavanger Oilers og Sparta spilles onsdag i Stavanger. (NRK/NTB)

  Hockey 1 semifinale: Stavanger Oilers - Sparta
  Foto: Carina Johansen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Femmilas historie: Brekker seg av gammelt smøretriks 02:59
Neste