Hopp til innhold

X Games: Sølv til Kleveland i X Games

Snowboarder Marcus Kleveland (22) sikret seg sølvmedalje i X Games da han deltok i slopestyle.

– Det er helt magisk, beskriver han i en pressemelding lørdag.

Mark McMorris fra Canada tok gullet foran nordmannen, mens svenske Sven Thorgren fikk bronsemedaljen i slopestyle.

Ståle Sandbech ble nummer 8, mens Mons Røisland kom på plassen bak.

Fredag tok Kleveland X Games-gull da han gikk til topps i øvelsen knuckle huck. Fridtjof Tischendorf tok da sølvet.

Han har nå vunnet fem gull siden han deltok for første gang i 2016.

Kleveland var likevel godt fornøyd med sølv lørdag, forteller han til NRK. Etter X Games går turen til Kina og OL i Beijing.

– Men nå skal jeg hjem til Dombås for å hvile, sier han.

Friskikjører Johanne Killi (24) havnet på den sure 4.-plassen i kvinnenes konkurranse tidligere på dagen lørdag. Killi endte på 7.-plass i big air-konkurransen i Aspen fredag.

Marcus Kleveland
Foto: Geir Olsen / NTB

Sportsnyheter

City

Olsen etter overfallet: – Idiotene skal ikke få ødelegge opplevelsen

Da Manchester City-supporterne stormet banen etter å ha sikret serietittelen, ble Robin Olsen overfalt, ifølge klubben. Ligamesterne beklager hendelsen.

Siste nytt

 • Haaland trener med tyske landslagsstjerner i Spania

  Erling Braut Haaland er for tiden på ferie i spanske Marbella. Han holder formen ved like på treningsbasen til det tyske fotballandslaget før Norges junikamper.

  Jærbuen ble mandag sett trene på anlegget til klubben Marbella, melder nyhetsbyrået DPA. Der samles også spillere fra den tyske landslagstroppen.

  Haaland er ferdig med sesongen og har spilt sin siste kamp for Borussia Dortmund. I sommer slutter han seg til Manchester City.

  Før det skal spissen i aksjon for Norge. Han blir blant navnene landslagssjef Ståle Solbakken tirsdag tar ut til fire kamper i nasjonsligaen neste måned. På ti dager skal det norske laget møte Serbia, Sverige (to ganger) og Slovenia.

  (NTB)

  Haaland
  Foto: FRANK PETERS / WITTERS
 • Hegerberg på årets lag i meisterligaen

  Lyon-spiss Ada Hegerberg er teken ut på årets lag i meisterligaen, etter at ho var med på å leie den franske klubben tilbake til toppen av europeisk fotball. Hegerberg både skåra og hadde målgjevande pasning då Lyon slo Barcelona 3–1 i laurdagens finale.

  Hegerberg er også det einaste norske innslaget på laget, som er teken ut av eit teknisk panel i det Europeiske fotballforbundet. Dei fann ikkje plass til Caroline Graham Hansen på laget, der ti av elleve spelarar representerte dei to finalistane.

  Desse spelarane kom med: Christiane Endler (Lyon) – Griedge Mbock Bathy (Lyon), Wendie Renard (Lyon), Mapi León (Barcelona), Selma Bacha (Lyon) – Aitana Bonmatí (Barcelona), Patri Guijarro (Barcelona), Amandine Henry (Lyon), Alexia Putellas (Barcelona) – Marie-Antoinette Katoto (PSG), Ada Hegerberg (Lyon)

  Ada Hegerberg
  Foto: VEGARD GRØTT / BILDBYRÅN
 • Ten Hag i første United-intervju: – Situasjonen er ikke god

  Manchester United ledes av Erik ten Hag fra neste sesong. Han erkjenner at laget ikke står veldig sterkt for øyeblikket.

  – Jeg vil bygge et lag som alltid kjemper for hverandre, som står samlet og som vil få resultater, sier Ten Hag i intervjuet med sin nye klubb.

  – Vi vil gjøre fansen stolt. Situasjonen er ikke god for øyeblikket. Det er en stor utfordring, sier nederlenderen.

  Tidligere mandag ble det klart at Steve McClaren blir Ten Hags assistent. McClaren var Alex Fergusons assistentmanager i United mellom 1999 og 2001. Mitchell van der Gaag, som har jobbet med Ten Hag i Ajax, blir også assistent i Manchester-klubben.

  Ten Hag var søndag tilskuer da United røk 0-1 for Crystal Palace i London. Laget endte på sjetteplass og spiller i europaligaen til høsten.

  – Det handler om å akseptere den nåværende situasjonen, men også vite at for ett år siden var dette laget nummer to i Premier League. Det er potensial, og det er opp til oss å få det ut, sier Ten Hag.

  (NTB)

  Erik ten Hag
  Foto: JUSTIN TALLIS / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste