Hopp til innhold

Warholm-rival klar for Bislett-duell

Norges hekkeløpsfenomen Karsten Warholm skal opp mot 2022-verdensmester Alison dos Santos under Bislett Games i Oslo 30. mai.

Det bekrefter arrangøren i sine mediekanaler.

Dos Santos ble verdensmester på 400 meter hekk i Eugene i 2022. I forkant av mesterskapet hadde Warholm trøblet med en skade, og nordmannen var dermed ikke i nærheten av å utfordre brasilianeren.

I fjor slo Warholm tilbake med gull i Budapest. Da ble Dos Santos nummer fem. (NTB)

Verdensmesterskapet i friidrett 2022
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Siste nytt

 • Høydramatisk finale: Rødt kort og ekstraomganger da Kolstad ble mestere

  Etter Elverums vanvittige comeback i Terningen Arena forrige uke, ventet nå et nytt oppgjør mellom de to gigantene – og for et drama det ble.

  I den tredje finalekampen mellom Kolstad og Elverum, var det Kolstad som kom seirende ut, og sikret med det en plass i Champions League.

  Etter full tid var stillingen 26-26, og lagene måtte atter en gang ut i ekstraomganger. Der ble det også jevnt, og dramatisk. Sander Sagosen fikk rødt kort, men Kolstad trakk likevel det lengste strået og vant til slutt 35-30.

  xJNwJh6PW5I
  Foto: NTB
 • Voldssiktelsen mot verdensener Scheffler lagt bort

  Det blir ingen strafferettslig etterspill for golfeneren Scottie Scheffler etter dramaet som oppsto under PGA-mesterskapet.

  Amerikaneren var blant annet anklaget for å ha overfalt en politimann. Han ble tidligere i måneden arrestert da han kjørende i bil skulle til golfanlegget for å spille 2. runde av majorturneringen i Louisville i Kentucky.

  På veien måtte han passere en politiveisperring, der en mann hadde mistet livet etter å ha blitt påkjørt av en buss.

  Scheffler har hele tiden kalt saken en stor misforståelse, og onsdag ble alle punkter i siktelsen mot ham lagt bort. (NTB)

  PGA Scheffer Detained
  Foto: AP
 • Reiten får Hegerbergs trener som sjef i Chelsea

  Sonia Bompastor (43) gir seg som Lyons hovedtrener for å ta over samme rolle i Chelsea. Der er Guro Reiten blant spillerne hun skal lede.

  Chelsea bekreftet det ventede overgangen onsdag. Bompastor har skrevet under en kontrakt på fire år og tiltrer 1. juli.

  Hun er hentet til London som erstatter for Emma Hayes, som etter mange suksessrike år går løs på jobben som USAs landslagssjef.

  – Jeg er takknemlig for å kunne bli en del av Chelsea. Det er en institusjon i engelsk fotball, og jeg vil gi alt for at det nye prosjektet skal innfri de ambisjonene klubben har, sier Bompastor.

  I 2021 ble hun hovedtrener i Lyon. Der ledet hun klubben til tre franske seriemeterskap og til én triumf i Champions League (2021/22). (NTB)

  e60t71zuJ5A
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal