Hopp til innhold

Viktig Brann-spiller må opereres

Brann-spiller Felix Horn Myhre (25) er skadd og må gjennom et inngrep. Det er usikkert hvor lenge han er ute av spill.

Brann opplyser om situasjonen på sine nettsider tirsdag.

Ifølge klubben har Horn Myhre vært til ekstra undersøkelser etter plagene han har hatt med lysken. Konklusjonen ble operasjon.

– Felix har nå gjennomgått utredning og fått diagnosen Gilmores groin. Han blir etter all sannsynlighet operert for dette i neste uke. Vi vil ikke kunne uttale oss om rehabiliteringstid før vi har satt igang post-operativ oppfølging og monitorert progresjon en periode, sier Brann-lege Arne Instebø.

Horn Myhre var en sentral spiller i Brann-laget som ble norgesmester og tok sølv i Eliteserien i 2023. Han kom til Brann i 2021-sesongen, og skrev i fjor en forlenget avtale som gjelder ut 2027. (NTB)

Eliteserien i fotball 2023: Sarpsborg 08 - Brann (2-1)
Foto: Christoffer Andersen / NTB

Siste nytt

 • Bekreftet: Christian Michelsen tar over Sarpsborg

  Sarpsborg 08 bekrefter at Christian Michelsen er deres nye hovedtrener. Det skjer kort tid etter at svenske Stefan Billborn ble meldt ferdig i klubben.

  Eliteserien i fotball 2022: Kristiansund - Jerv (1-1)
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
 • Bekreftet: Mbappé starter mot Polen

  Kylian Mbappé er klarert for spill og starter tirsdagens EM-kamp for Frankrike mot Polen.

  Det bekrefter det franske fotballandslaget.

  Kapteinen brakk nesen i den innledende 1-0-seieren over Østerrike i EM og måtte dermed sitte på benken i 0-0-kampen mot Nederland.

  Polen er allerede slått ut av mesterskapet, mens Frankrike trenger ett poeng tirsdag for å være helt sikre på å ta seg videre.

  Mandag ville ikke Frankrike-trener Didier Deschamps bekrefte om Mbappé kunne spille deres siste gruppespillskamp mot Polen.

  Disse starter for Frankrike:

  Maignan, Koundé, Upamecano, Saliba, Theo Hernandez, Tchouaméni, Kanté, Rabiot, Dembélé, Mbappé, Barcola.

  wbi1bZclN7Q
  Foto: AP
 • Kroatia-supportere pågrepet etter angrep på Italia-fans

  Fire personer ble skadet og elleve pågrepete av politiet etter at kroatiske fans angrep Italienske supportere etter mandagens EM-kamp i Leipzig.

  Det opplyser politiet i den tyske byen tirsdag. Kampen endte 1-1 etter at Mattia Zaccagni utlignet åtte minutter på overtid for italienerne.

  Politiet opplyser at rundt 20 Kroatia-fans angrep italienere i etterkant av oppgjøret. To av de skadede personene måtte fraktes til sykehus.

  Det ble opprettet sak mot elleve kroater for å ha forårsaket grov kroppsskade, melder politiet.

  Rundt 2000 politibetjenter var til stede på kamparenaen for å sikre kampen, og i alt ble det registrert 45 lovbrudd. De fleste i forbindelse med pyroteknikk.

  Politiet opplyste også at åtte kroatiske fans, som tidligere ble nektet innreise til Tyskland, ble pågrepet og varetektsfengslet til tirsdag.

  (NTB)

  Euro 2024 Soccer Croatia Albania
  Foto: Sunday Alamba / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal