Siste nytt

 • Verdensmesteren operert

  Den franske sykkelverdensmesteren Julian Alaphilippe ble mandag operert for bruddene han pådro seg i søndagens velt under Flandern rundt.

  Alaphilippe satt i det avgjørende bruddet sammen med nederlandske Mathieu van der Poel og belgieren Wout Van Aert da han krasjet med en dommermotorsykkel og gikk hardt i asfalten.

  Alaphilippe ble fraktet til sykehus, der han fikk påvist to brudd i håndleddet. Mandag ble han operert, opplyser Quick-Step-laget i en pressemelding.

  Inngrepet beskrives som vellykket. Nå venter tre uker i gips for en av sykkelsirkusets aller største stjerner. (NTB)

  ja
  Foto: Dirk Waem / AFP
 • Grønt lys for Norge

  Wales stenger utesteder og butikker for å bekjempe spredningen av koronaviruset, men EM-kvalifiseringskampen mot Norge 27. oktober påvirkes ikke.

  Mandag kunngjorde myndighetene i Wales at det innføres en såkalt «branngatenedstenging» for å intensivere kampen mot viruset. Det innebærer at alle utesteder og de fleste butikker stenges fram til 9. november.

  Waliserne har fått beskjed om å holde seg hjemme og får ikke møte folk fra utenfor husstanden. Det blir også munnbindpåbud på offentlige steder, i tillegg til at videregående skoler går over til nettundervisning.

  Walisiske myndigheter opplyser at «kamper som involverer profesjonelle idrettsfolk vil fortsette å bli spilt bak lukkede dører».

  Landskamp fotball kvinner: Norge-England (2-1).
  Foto: Marit Hommedal
 • Negative tester før Vueltaen

  Samtlige ryttere har testet negativt for koronaviruset foran starten av Vuelta a Espana. Derimot har to medarbeidere på Bahrain-McLaren og Sunweb testet positivt.

  I alt 498 personer ble testet foran rittet søndag. Ingen nordmenn står på startstreken i Spania.

  Giro d'Italia, som skal avsluttes kommende helg, har vært hardt rammet av koronasmitte. Favoritter som Steven Kruijswijk og Simon Yates testet positivt, og lagene Jumbo Visma og Mitchelton-Scott valgte å trekke seg.

  Giroen avsluttes søndag, mens Vueltaen kjøres fra 20. oktober til 8. november. (NTB)

  Spain Cycling Spanish Vuelta Preview
  Foto: Manu Fernandez / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal