Hopp til innhold

Sportsnyheter

Her koker det over for Bizet i norsk stortap

Norge-Brasil klinger som regel bra, men fredagens privatlandskamp på Ullevaal kommer neppe til å skrive seg inn i historiebøkene. Norge fikk det tungt da Hege Riise gikk på sitt første tap som landslagssjef.

Siste nytt

 • Nærbø stoppet tapsrekken i Jæren-duell

  Først fem kamper ut i sesongen sto Nærbø igjen som en vinner i eliteserien i håndball. Fredag ble det 36-25 og overkjøring i lokaloppgjøret mot Sandnes.

  Det har i høst kladdet for Nærbø. Flere av lagets tap har skjedd i jevne kamper, men mot Sandnes var det ingen tvil om at høstens første seier ville komme.

  Etter tolv minutter ledet vertene med seks mål og gikk til pause på 18-14. I andre omgang ble nyopprykkede Sandens løpt i senk.

  John Thue gjorde ti av Nærbøs mål i slaget om Jæren. Laget klatret opp fra jumboplassen på tabellen med sin to første poeng for sesongen. Sandnes ligger nå sist. (NTB)

   Europacupen 1 finale, Nærbø - Baia Mare
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Dansk stjerne mister EM

  Danmark må greie seg uten Mia Rej Frahm (32) i neste måneds EM-sluttspill i håndball. Playmakeren er satt ut med en kneskade.

  Nyheten kom fram i en pressemelding fra Odense fredag. Frahm ødela menisken dagen før i en seriekamp og få timer etter at hun fikk plass i den danske mesterskapstroppen.

  – Jeg tar dette veldig hardt. Særlig vondt gjør tanken på at jeg misser EM, sier hun.

  Håndball-EM varer mellom 4. og 20. november. Mesterskapet er lagt til Slovenia, Nord-Makedonia og Montenegro. (NTB)

  Hungary Handball Champions' League
  Foto: Tamas Kovacs / AP
 • Mbappé verdens best betalte fotballspiller – tjener over tre ganger mer enn Haaland

  Kylian Mbappé topper Forbes' liste over spillere med de høyeste årslønningene i fotballen. Fem hakk ned er Erling Braut Haaland på 418 millioner kroner.

  Forbes er kjent for sine pengelister. Ifølge det amerikanske magasinets vurderinger kommer Mbappé denne sesongen til å håve inn 128 millioner dollar, som tilsvarer 1,37 milliarder kroner.

  Grunnlønna utgjør 86 prosent av summen, mens resten er øvrige inntekter.

  Haaland er nummer seks på oversikten med 39 millioner dollar. Skal vi tro Forbes tjener jærbuen under en tredel av det Mbappé får i Paris Saint-Germain. Nylig hevdet Daily Mail at Haalands enorme målteft for Manchester City kan utløse en årslønn på 45 millioner pund (tilsvarer 536 millioner kroner etter dagens kurs). (NTB)

  France Soccer League 1
  Foto: Aurelien Morissard / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 64 klipp
Sport
Spiller nå
Kjønn og religion er ingen hindring 00:45
Neste