Hopp til innhold

Vålerenga ute av mesterligaen

Vålerengas Dejana Stefanovic scoret på straffespark i selve kampen som endte 1-1, men hun var den eneste som misset i straffesparkkonkurransen. Uten en eneste bom på sine fem muligheter sikret dermed Brøndby avansement i mesterligaen.

FyXWyZRt154
Foto: Mads Claus Rasmussen / NTB

Siste nytt

 • Nordås løper 3000 meter i Stockholm

  Narve Gilje Nordås står på startlistene til søndagens 3000 meter i Stockholm.

  Da er det Diamond League-stevne i den svenske hovedstaden, tre dager etter at Nordås løper 1500 meter under Bislett Games.

  I Sverige møter han blant andre hjemmehåpet Andreas Almgren. Løperen med sterkerst personlig rekord i feltet er Telahun Haile Bekele (7.25,48) fra Etiopia.

  3000-meteren løpes kl. 18.39 og sendes på NRK 1.

  _SiU0P49dFM
  Foto: NTB
 • LSK Kvinner blir Lørenskog IF: – Panisk avgjørelse

  Lørenskog IF og LSK Kvinner slår seg sammen og blir til samme klubb under navnet Lørenskog IF, det bekrefter begge klubbene i en pressemelding.

  Intensjonsavtalen innebærer ingen juridisk forpliktelse til å inngå avtale, men er et uttrykk for klubbenes intensjoner og felles ønske om å fremforhandle endelig avtale om sammenslåing, står det videre i pressemeldingen.

  Sammenslåingen skjer kort tid etter at LSK bekreftet at den økonomiske situasjonen truet klubbens videre eksistens.

  – Jeg tenker at hele prosessen virker som en litt panisk avgjørelse. Det virker ikke som at det er blitt gjort en grundig prosess i dette – det virker heller som et forsøk på å prøve å redde klubben, NRKs fotballekspert Carl-Erik Torp.

  – Jeg er jo veldig spent på hva som ligger i avtalen. Skal LSK dra med seg Lørenskog i den økonomiske situasjonen de er i? Det vil jo i så fall være en belastning for dem (Lørenskog) som breddeklubb, fortsetter han.

  Sammen skal klubbene komme fram til prinsipper, avtalestruktur og økonomiske betingelser for sammenslåingen.

  Den endelige sammenslåingen må vedtas på et ekstraordinært årsmøte av medlemme i begge klubber.

  Toppeserien 2024: Vålerenga - LSK kvinner (1-0)
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Bekreftet: Hansi Flick ny hovedtrener i Barcelona

  Tyskeren Hans-Dieter «Hansi» Flick (59) erstatter Xavi Hernandez og skal lede Barcelona framover.

  Flick ble onsdag presentert som Barcas nye trener, tre dager etter at Xavi ledet laget for siste gang mot Sevilla søndag.

  Tyske medier rapporterte allerede før helgen at Flick ville undertegne en kontrakt til sommeren 2026 med sin nye klubb.

  Flick har vært arbeidsledig siden han måtte gå som landslagssjef for Tyskland i september i fjor. Han har tidligere hatt stor suksess som hovedtrener for Bayern München, der han også vant fire ligagull som spiller.

  Xavi hadde en turbulent siste sesong som Barcelona-trener. I januar kunngjorde han at han bare ville jobbe ut sesongen, men tre måneder senere undertegnet han en forlengelse til sommeren 2025. Likevel er han nå altså ferdig i klubben. (NTB)

  International Friendly - Germany v Japan
  Foto: LISI NIESNER / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal