Hopp til innhold

Tvilende til Thingnes Bø-utsagn: – Tror jeg ingenting på

De norske skiskytingsherrene har totaldominert VM i Nove Mesto og Johannes Thingnes Bø, Sturla Holm Lægreid og Vetle Sjåstad Christiansen har tapetsert pallen i de individuelle konkurransene.

Søndag tok førstnevnte karrierens 18 VM-gull, men nå unner han de resterende lagkameratene VM-medaljer.

– Vi hadde en drøm om at alle seks skulle ta medalje. Det hadde vært en gledens dag om de andre tre tok medalje nå, sier Thingnes Bø til NRK.

– Du skal også på pallen?

– Nå har jeg fått gullet og nå kan jeg helt ærlig si at jeg hadde blitt glad om det var en helnorsk pall med de tre resterende som ikke har fått medalje, sier Thignes Bø før onsdagens 20 kilometer normaldistanse.

Lagkameratene Johannes Dale-Skjevdal, Endre Strømsheim og Tarjei Bø venter fremdeles på sin første VM-medaljer i Nove Mesto.

– Det er veldig raust. Han pleier å være grådig når han snakker om medaljer, men det var raust, så takk for det Johannes, sier Strømsheim til NRK og smiler.

– Vi prøver å dele broderlig. Det er vi gode på denne sesongen. Alle har fått seier og tatt pallplasser flere ganger. Det er målet vårt også. Vi er litt ekstra motiverte vi som ikke har fått individuell medalje. Det skal være mulig å få til, hvis vi bare skyter godt, sier Tarjei Bø til NRK.

Sjåstad Christiansen sår derimot tvil om drømmepallen til gullgrossisten fra Stryn.

– Jeg tror han mener det, men han unner vel seg selv mest et gull til. Jeg tror ikke han unner de tre andre en medalje på bekostning av at han kommer på fjerdeplass. Det tror jeg ingenting på, sier Christiansen til NRK.

Vetle Sjåstad Christiansen
Foto: Heiko Junge / NTB

Sportsnyheter

ATP Masters 1000 - Monte Carlo Masters

Djokovic etter Ruud-smellen: – Han fortjente å vinne

Casper Ruud (25) er klar for finalen i storturneringen i Monte-Carlo etter å ha brutt en stygg statistikk på tennisbanen.

d

Svensk profil opprørt etter «Janteloppet»: – Nesten et mordforsøk

Max Novak tok en sterk tredjeplass i lørdagens Ski Classic-renn. Men svensken er irritert på det som skjedde på den andre runden – som han tror kan ha kostet ham seieren.

Siste nytt

 • Lillebergs Lightning tapte i Washington

  Emil Lilleberg fikk 19 og et halvt minutt på isen, da hans Tampa Bay Lightning tapte 2-4 borte mot Washington Capitals.

  Etter 2-2 i den første perioden og en målløs andreperiode, var lagene like langt før den tredje. Der sikret John Carlson og Nic Dowd seieren for vertene.

  Emil Lilleberg
  Foto: David Kirouac / Reuters
 • Amerikansk OL-håp ute av OL

  Alicia Monson, USAs rekordholder på 5000 og 10.000 meter, mister sommerens OL i Paris.

  Årsaken er en avrivning i menisken. Hun har nå blitt operert og det er ventet at hun må gjennom en lengre periode med rehabilitering og opptrening.

  – Jeg har jobbet hardt for muligheten til å representere USA i enda et OL, så det smerter å ikke stille til start, skriver Monson på Instagram.

  25-åringen kom på 5.-plass på 10.000-meteren under VM i Budapest sist sommer. Hun var regnet som en outsider til medalje i sommerens leker.

  US Championships Athletics
  Foto: Ashley Landis / AP
 • Hollywood-laget Wrexham rykket opp

  Wrexham er klar for nivå tre i engelsk fotball, League One, etter å ha vunnet 6–0 mot Forest Green Rovers.

  Dermed er klubben, som eies av Hollywood-kjendisene Ryan Reynolds og Rob McElhenney, har dermed rykket opp to sesonger på rad.

  – Hvis du fortalte meg for noen år siden at jeg ville grått fledestårer over en kamp som fant sted i Nord-Wales, ville navnet ditt vært Rob McElhenney. Gratulerer til Wrexham og til co-styrelederen min, skriver skuespilleren Reynolds på X/Twitter.

  Hans partner var hakket mer ordknapp:

  – Har ikke ord, skrev McElhenney.

  Klubben ble stiftet i 1864. For litt mer enn tre år siden ble den kjøpt opp av de to Hollywood-yndlingene. De siste årene har de tiltrukket seg en stor internasjonal fanbase og økt oppmerksomhet gjennom Disney-serien «Welcome to Wrexham».

  Wrexham US Tour Soccer
  Foto: Jon Super / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal