Hopp til innhold

Tuchel rasende etter bisarr Arsenal-tabbe: Langet ut mot dommerens forklaring

Tirsdag kveld brøt Martin Ødegaards Arsenal skrekkrekken mot Bayern München da det endte 2-2 i London i Mesterligaens første kvartfinaleoppgjør.

Men det kunne sett annerledes etter at midtstopper Gabriel tok ballen med hånden inne i egen 16-meter midt i andre omgang. Like før hadde dommer Glenn Nyberg blåst i gang spillet og Arsenal-keeper David Raya sentret ballen til midtstopperen.

Gabriel la så ballen til rette for å ta utsparket igjen, og sentret tilbake til Raya. Like etter kom protestene fra Bayern München-spillerne, som ville ha straffespark.

På det tidspunktet ledet Bayern München kampen 2-1, men protestene ble ikke tatt til følge.

Etter kampen var trener Thomas Tuchel alt annet enn fornøyd.

– Jeg følte han (Nyberg) gjorde en stor tabbe ved å ikke gi straffe. Jeg vet at det er en sprø situasjon, men de la ballen ned, han blåste og så tar forsvaren ballen i hånden. Det som gjør oss virkelig sinte er forklaringen spillerne våre fikk ute på banen. Han sa til spillerne våre at det var en juniorfeil og at han ikke ville gi straffe på en slik måte i en kvartfinale. Det er en virkelig forferdelig forklaring, sier Tuchel på pressekonferansen etter kampen.

Leandro Trossard utlignet til 2-2 et snaut kvarter senere og sørget for at lagene er like langt før returoppgjøret i München neste uke.

Siste nytt

 • Millwall-keeper Matija Sarkic er død

  Montenegros landslagsmålvakt Matija Sarkic er død, 26 år gammel. Ifølge medier skal han ha blitt akutt syk på ferie i hjemlandet.

  – Klubben er fullstendig knust over nyheten om at Matija Sarkic er død. Alle i klubben sender vår kjærlighet til Matijas familie og venner, skriver Millwall på sine nettsider.

  Sarkic er født i Montenegro, men tok tidlig steget ut av landet i jakten på profflivet. Han signerte først for belgiske Anderlecht før han flyttet til England i 2017.

  Tre år senere ble han plukket opp av Premier League-klubben Wolverhampton og ble i etterkant lånt ut til en rekke klubber. I fjor sommer signerte han for Championship-klubben Millwall på en permanent avtale. (NTB)

  suayPzrTwnQ
  Foto: NTB
 • PSG signerte russisk landslagskeeper

  Matvej Safonov (25) er klar for å gi Gianluigi Donnarumma kamp om keeperplassen i Paris Saint-Germain.

  Russeren har signert en kontrakt med den franske hovedstadsklubben til 2029, skriver PSG på X.

  Safonov kommer fra den russiske klubben Krasnodar, hvor han har spilt i hele sin proffkarriere. Etter fem år på A-laget er fasiten 175 kamper.

  25-åringen har også notert seg for 14 A-landskamper for Russland.

  (©NTB)

  LzQafmbYJcU
  Foto: AFP
 • Lallana returnerer til Southampton: – Føles riktig

  Adam Lallana (36) gjør vender tilbake til Southampton ti år etter at han forlot klubben til fordel for Liverpool.

  Det bekrefter klubben på X.

  – Jeg visste med en gang at det føltes riktig, sier 36-åringen.

  Lallana gjorde proffdebuten sin i Southampton i 2006 og har siden spilt for klubber som Bournemouth, Liverpool og Brighton.

  I sin forrige periode i Southampton noterte briten seg for 60 mål og 45 målgivende på 265 kamper. Det sikret han en overgang til Liverpool i 2014, hvor han var fram til 2020. Da gikk turen videre til Brighton, som han har spilt for til og med forrige sesong.

  Southampton rykket forrige sesong opp til Premier League etter t de slo Leeds 1–0 i opprykksfinalen.

  (©NTB)

  NfY-j2lbpRU
  Foto: JOHN SIBLEY / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal