NRK Meny

Tror ikke på nytt mirakel

Diego Simeone sikret seg legendestatus ved å lede Atletico Madrid til La Liga-tittelen. Han tror ikke klubben kan forsvare mirakeltriumfen.

– Vi må prøve å kjempe med Sevilla, Valencia og Athletic Bilbao om en mesterligaplass. Med 95 millioner euro (780 mill. kroner) har vi i sommer hentet ni spillere. Real Madrid har kjøpt to spillere til samme sum. Det er forskjellen, sier Simone.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal