Hopp til innhold

Tredje seier på rad for Kolbotn

Kolbotn seiret 2-0 over TIL 2020 i 1. divisjon, 1. Division Promotion Group i fotball.

Marie Moen Preus sendte Kolbotn i ledelsen da hun satte inn 1-0 etter 21 minutters spill. Da lagene gikk i garderoben etter 45 minutter var stillingen 0-1.

Minuttet før full tid doblet innbytter Celine Larsen ledelsen til Kolbotn. Kort tid etterpå ble kampen avblåst. Kampen endte dermed 0-2.

Kolbotns Tuva Henriksen pådro seg gult kort.

Stine Margrete Jensen var kampleder.

Og dermed var serien ferdigspilt for de to lagene. Kolbotn sikret sikret seriemesterskapet etter å ha tatt 58 poeng. TIL 2020 ender på en sterk andreplass med 49 poeng.

TIL 2020 har vært bunnsolide defensivt og slapp bare inn 23 mål i løpet av året. På motsatt banehalvdel ble det 49 mål. Denne sesongen har Kolbotn vært trygge i forsvar, og slapp kun inn 13 mål. På motsatt banehalvdel ble det 48 nettkjenninger.

Martine Fenger ble toppscorer for Kolbotn med sine ti scoringer, mens Mali Trøan noterte seg for 13 scoringer for TIL 2020.

(©NTB)

SDtJIRB6wXs
Foto: NTB

Siste nytt

 • Dani Alves dømt til fire og et halvt år i fengsel for voldtekt

  Den tidligere fotballstjernen Dani Alves er i retten i Barcelona torsdag dømt til fire og et halvt år i fengsel for voldtekt av en kvinne.

  Det skriver en rekke spanske medier, deriblant Marca.

  Aktoratet krevde at Alves skulle bli fengslet i ni år. Hendelsen som Alves nå er dømt for skjedde kvelden mellom 30. og 31. desember 2022. Alves ble varetektsfengslet 20. januar 2023.

  Fotballprofilen, som har spilt for blant andre Barcelona, Sevilla, Juventus og Paris Saint-Germain og har 126 kamper for det brasilianske landslaget, har hele tiden bedyret sin uskyld og hevdet han hadde et frivillig samleie med den aktuelle kvinnen.

  Aktoratet har hevdet at Alves var voldelig og tvang kvinnen til å ha samleie.

  40 år gamle Alves kan anke straffen. Det er ikke kjent om han vil gjøre det.

  Dani Alves.
  Foto: Andre Penner / AP
 • NHL-stjerne ble historisk

  Toronto Maple Leafs-stjernen Auston Matthews (26) scoret sitt 50. og 51. mål på rekordtid da hans tidligere favorittklubb Arizona Coyotes ble slått 6-3.

  Matthews er den raskeste USA-fødte spilleren til å runde 50 mål i en NHL-sesong. Det gjorde han i sin kamp nummer 54. Hans tidligere rekord var på 62 kamper, som han delte sammen med Kevin Stevens.

  Ikke siden 1996 har en spiller gjort det raskere enn 26-åringen. Da scoret legenden Mario Lemieux 50 mål på 50 kamper.

  Rekorden innehar Wayne Gretzky. I 1981/82-sesongen brukte han bare 39 kamper på å runde 50 nettkjenninger. Både Lemieux og Gretzky er født i Canada.

  QSw6N0Y_L6M
  Foto: AP
 • Lionel Messis Inter Miami vant sesongåpningen

  MLS-sesongen 2024 startet med 2-0-seier på hjemmebane for Inter Miami over Real Salt Lake og debut for Luis Suárez.

  Suárez spilte sammen med Messi og Co for første gang siden 2020.

  Tidligere Brann og Trømsø-spiller Robert Taylor scoret det første målet for Miami etter 39 minutter.

  Da det var sju minutter igjen av kampen doblet Diego Gómez Miamis ledelse etter at han fullførte et angrep ledet av Messi og Suárez.

  (NTB)

  zBS6uqOK6HE
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal