Tottenham videre etter sene mål

Tottenham slet lenge mot Stoke, men to vakre mål fra Ben Davies og Harry Kane og 3-1-seier gjør at Tottenham er klar for semifinale i ligacupen.

Tottenham tok ledelsen etter 25 minutter da Gareth Bale stusset gjestene i føringen.

Ut av intet var lagene like langt etter 53 minutter da Jordan Thompson dukket opp på bakerste stolpe og bredsidet ballen i mål bak Hugo Lloris.

Tottenham stanget og stanget fram til Ben Davies fant fram børsa etter 70 minutter. Skuddet fra venstrebacken var lekkert, og gikk via stolpen og i mål.

Harry Kane fastsatte sluttresultatet til 3–1 like før full tid da han hamret ballen opp i nettaket fra seks-sju meter.

Harry Kane
Foto: LINDSEY PARNABY / AFP

Siste nytt

 • Odd stiller seg bak boikott

  Odd er siste tilskudd i rekken av fotballklubber som støtter Tromsøs initiativ til en norsk boikott av VM i Qatar neste år.

  Odd skriver på sitt nettsted at klubben stiller seg bak Tromsøs beskrivelse, som lyder som følger:

  «Det har gjennom flere år vært rettet sterk kritikk mot FIFA og Qatar i forbindelse med VM i fotball i 2022. Det hele startet med en tildeling av mesterskapet som fra flere hold ble kalt korrupt, etterfulgt av rapporter om uverdige arbeidsforhold for tilreisende arbeidere knyttet til byggingen av fasilitetene til VM. Ulike aktører har over mange år rapportert om svært mange dødsfall som relaterer seg til det kommende verdensmesterskapet. Systemet blir beskrevet som et moderne slaveri.»

  Odd
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
 • Mann omkom i Vasaloppet

  En mann i 70-årene døde i skisporet da han deltok i «Vasaåket 90», et av rennene i årets Vasaloppet.

  Mannen ble funnet livløs i sporet et par kilometer før kontrollsjekken i Hökberg, skriver nyhetsbyrået TT.

  Det ble raskt gjort hjerte- og lungeredning på stedet av ambulansepersonell, men mannens liv var ikke mulig å redde, opplyser Vasaloppet i en pressemelding.

  Det gås en rekke løp i Vasaloppet denne uken. Eliteløpet arrangeres kommende søndag.

  Vasaløpet 2020
  Foto: ULF PALM / TT NYHETSBYRÅN / NTB
 • Politirazzia i Barcelonas lokaler

  Katalansk politi gjennomfører mandag formiddag omfattende søk i fotballklubben Barcelonas lokaler i tilknytning til såkalte «Barcagate», melder spanske medier.

  Cadena Ser var først ute med opplysningene om politirazziaen. Ifølge radiokanalen har politiet i Catalonia etterforsket klubben i flere måneder.

  Avisen AS skriver at deler av klubbkontorene er stengt av mens politiet gjennomfører sitt søk. Det er foreløpig ikke kommet opplysninger om at Barcelona-ansatte er pågrepet.

  «Barcagate» er avsløringen av at daværende klubbpresident Josep Maria Bartomeu angivelig brukte et PR-selskap for å styrke hans eget rykte og samtidig sverte klubbens stjernespillere, blant dem Lionel Messi og Gerard Pique. Disse beskyldningene har klubben benektet i en offisiell uttalelse.

  The Guardian er blant flere medier som skriver at Bartomeu skal være en av de arresterte.

  Camp Nou
  Foto: Joan Monfort / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal