Tøff start for Roddick

Tredjeseedede Andy Roddick fikk i dag problemer mot landsmannen Justin Gimelstob.

Roddick
Foto: ALASTAIR GRANT / AP

Useedede Gimelstob ga favoritten Roddick skikkelig kamp i dag, og i andre- og tredjesettet presset Gimelstob Roddick helt til døra.

Andresettet endte 7-5 til Roddick, i tredje ble det enda jevnere.

Gimelstob ledet settet 5-4 og hadde taket på Roddick, men favoritten skjerpet seg og vant til slutt settet på tiebreak 7-6 (7-3) og kampen 3-0. (6-1, 7-5, 7-6)

At Roddick hadde såpass mye trøbbel i første runde mot en spiller som aldri har vunnet en ATP-turnering, var overraskene.

Også kvinnenes Martina Hingis gikk videre i dag. Hun tapte ett sett, men vant likevel til slutt 2-1 over engelske Naomi Cavaday.

Siste nytt

 • Kane berga poeng for Tottenham

  Harry Kane og Gylfi Sigurdsson scora to mål kvar og sørga for at det vart uavgjort mellom Tottenham og Everton fredag kveld. Begge lag trengde sårt poeng i kampen om å sikre seg meisterligaspel, men Spurs måtte sjå at dei mista leiinga to gonger i kampen.

  Joshua King kom inn på bana for Everton i sluttminutta og fekk ein kjempesjanse.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Peter Powell / AP
 • Sørloth sende ballen høgt over

  Alexander Sørloth kom inn som innbytar for Leipzigs og hadde ein svær sjanse, men ballen gjekk høgt over i eit skuffande 0-0-oppgjer mot Hoffenheimen fredag.

  Like før slutt heada ein tydleg oppgitt Sørloth ballen over mål.

  Håvard Nordtveit kom inn nesten samtidig med Sørloth for Hoffenheim, og var nok den som kunne vere mest glad for poengdelinga i dag.

  Alexander Sørloth
  Foto: Carmen Jaspersen / AP
 • Hykkerud til Athen

  Tidlegare landslagsspelar Joakim Hykkerud er fristilt frå kontrakten i Drammen for å spele for AEK Athen ut sluttspelet i europacupen. Han skal i aksjon alt i morgon i første semifinale mot Gorenje.

  Taper dei semifinalen over to oppgjer reiser han heim. Går dei til finalen blir han ut mai.

  – Eg gler meg heilt sjukt til å spele desse kampane, seier han til NRK.

  Hykkerud til Athen
  Foto: Privat

Sendeplan

Kl. Program Kanal