Tøff start for Roddick

Tredjeseedede Andy Roddick fikk i dag problemer mot landsmannen Justin Gimelstob.

Roddick
Foto: ALASTAIR GRANT / AP

Useedede Gimelstob ga favoritten Roddick skikkelig kamp i dag, og i andre- og tredjesettet presset Gimelstob Roddick helt til døra.

Andresettet endte 7-5 til Roddick, i tredje ble det enda jevnere.

Gimelstob ledet settet 5-4 og hadde taket på Roddick, men favoritten skjerpet seg og vant til slutt settet på tiebreak 7-6 (7-3) og kampen 3-0. (6-1, 7-5, 7-6)

At Roddick hadde såpass mye trøbbel i første runde mot en spiller som aldri har vunnet en ATP-turnering, var overraskene.

Også kvinnenes Martina Hingis gikk videre i dag. Hun tapte ett sett, men vant likevel til slutt 2-1 over engelske Naomi Cavaday.

Siste nytt

 • To nye smittetilfeller i Start

  To nye personer tilknyttet A-laget til Start har fått påvist koronaviruset, bekrefter daglig leder Christopher MacConnacher til Fædrelandsvennen.

  Laget og trenere har vært i karantene siden lørdag etter en person i støtteaparatet testet positivt.

  Sør Arena
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
 • Utsatt stafettavklaring for Norge

  Offentliggjøringen av det norske VM-stafettlaget i langrenn for kvinner er skjøvet fram i tid fra 9.00 til 17.00 onsdag.

  Det ble kommunisert av skiforbundet tirsdag kveld.

  Therese Johaug har åpnet for å gå sist av de norske jentene torsdag. Det er uklart hvem som kommer med på laget over 4 x 5 kilometer. Mange tips hinter at dette blir oppstillingen: Helene Marie Fosseholm, Heidi Weng, Ragnhild Haga og Johaug.

  Haga meldte seg for alvor på i kampen om en plass på laget med 7.-plassen på tirsdagens 10 kilometer.

  Ragnhild Haga
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • City tok sin 21. strake seier

  Manchester City fortsetter stormløpet mot Premier League-gullet og kanskje tre andre titler. Med 4-1 over Wolverhampton tok laget sin 21. seier på rad.

  Wolverhampton truet med å bryte rekken, men Gabriel Jesus banket inn ledermålet (2-1) kun ti minutter før slutt.

  Riyad Mahrez økte etter at innbytter Owen Otasowie mistet ballen i eget felt, og Jesus satte punktum på overtid med et mål som først ble feilaktig vinket av for offside.

  Dermed er Pep Guardiolas lag en kamp nærmere rekorden til Bayern München, som med 23 seirer på rad har den lengste seiersrekken for klubber i de fem store ligaene.

  Samtidig tangerte laget klubbrekorden på 28 strake kamper uten tap i ulike turneringer, og Arsenals 22 år gamle rekord på 19 strake Premier League-kamper uten å ligge under. (NTB)

  Britain Soccer Premier League. Gabriel Jesus.
  Foto: Carl Recine / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal