Hopp til innhold

Sportsnyheter

do_tl5ocRYU

Historiske Haaland scoret fem: – Heitest i hele fotballverden

Erling Braut Haaland ble historisk da han scoret fem mål i FA-cupens femte runde. Det fikk han god hjelp til av makker Kevin De Bruyne, som assisterte ham fire ganger.

Siste nytt

 • Pochettino om Chelsea-framtiden: – Ikke i mine hender

  Mauricio Pochettino legger sin skjebne som Chelsea-manager i klubbeierens hender etter en svak sesong hittil.

  Pochettino og Chelsea hadde et håp om å få skuta på rett kjøl søndag, men ligacupfinalen mot Liverpool endte med nederlag.

  Chelsea er nummer elleve i Premier League når det gjenstår 13 kamper av sesongen. Det er en svært beskjeden plassering for en klubb som har brukt milliarder av kroner på spillere de siste årene.

  På pressekonferansen foran onsdagens FA-cupkamp mot Leeds fikk Pochettino spørsmål om hvor mye tid han trodde han kom til å få for å snu trenden.

  – Det er ikke i mine hender. Jeg har et veldig godt forhold til eierne og sportsdirektøren. Det er opp til dem om de vil stole på prosjektet, sa argentineren.

  Videre sa han at han snakket med eierne etter finaletapet.

  – Vi delte vårt syn på kampen og sjansen vi hadde til å vinne trofeet. Vi spilte veldig bra i 90 minutter.

  Tirsdag ble det kjent at angriperen Christopher Nkunku er ute av spill i tre til fire uker. (NTB)

  pochettino
  Foto: AP
 • Nedtur for Zuccarello og Wild mot Hurricanes

  Mats Zuccarellos Minnesota Wild hadde et overtak mot Carolina Hurricanes i nesten to perioder, men ble til slutt slått 3-2 på hjemmebane.

  Riktignok sørget Conner Dewar for at den første scoringen gikk til hjemmelaget midtveis i første periode. Fem minutter senere utlignet Jordan Staal for Hurricanes, men drøyt 20 sekunder før hvilen sendte Jonas Brodin Wild tilbake i ledelsen 2-1.

  Det resultatet sto seg i nokså nøyaktig 20 minutter, og andre periode så ut til å ende målløs. Men igjen fant pucken nettet drøyt 20 sekunder før neste hvil. Denne gangen var det Andrei Svechnikov som utlignet for Hurricanes, og lagene var tilbake til utgangspunktet da den tredje perioden startet.

  Den eneste scoringen i siste periode kom etter elleve minutter. Et skudd fra Jack Drury gikk via ansiktet til Stefan Noesen og så forbi Wild-keeper Filip Gustavsson og fastsatte sluttresultatet til 3-2 for gjestene.

  Mats Zuccarello fikk snaut 17 minutter på isen, men ingen assist eller scoring. (NTB)

  Zuccarello
  Foto: AP
 • Stygt tap for Lilleberg og Lightning

  Norske Emil Martinsen Lilleberg og hans Tampa Bay Lightning gikk natt til onsdag på et stygt 6-2-tap for Philadelphia Flyers.

  Tapet ender en seiersrekke på to kamper for Lightning, mens det er Flyers sin første seier etter to strake tap.

  Bobby Brink sendte vertene i ledelsen etter bare to minutter spilt.

  Tidlig i andre periode utlignet gjestene fra Florida ved Nick Paul. I tredje periode skrudde Flyers opp tempoet og satt to scoringer signert Tyson Foerster og Travis Sanheim.

  Sean Walker gjorde vondt til verre for Lilleberg og Lightning da han økte ledelsen til 4-1 noen få minutter senere.

  Steven Samkos reduserte for Lightning fem minutter før slutt, men målet skulle vise seg å kun bli et trøstemål ettersom Noah Cates scoret vertenes femte bare sekunder senere.

  Cam York la så på til 6-2, som ble det endelige resultatet.

  Lilleberg fikk i underkant av 16 minutter på isen og noterte seg for ett skudd på mål. Likevel var han ikke involvert i noen av Lightnings scoringer. Han sonet en utvisning på to minutter sent i den siste perioden for å ha felt Scott Laughton.

  Lightning ligger på femteplass i den sin avdeling i NHL og ligger i øyeblikket an til å få en wildcard-plass i sluttspillet. (NTB)

  Lilleberg
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal