Hopp til innhold

Tiger Woods optimistisk før comebacket: – Forhåpentligvis finner jeg ut av noe

Tiger Woods (48) returnerer til golfbanen etter et lengre skadeopphold når han stiller i PGA-turneringen i Pacific Palisades i California torsdag.

Torsdag er golflegenden Woods tilbake på gresset for første gang siden han trakk seg fra US Masters for ti måneder siden. Han håper å nok en gang hevde seg i toppen.

– Jeg har spilt her siden 1992 og har likevel aldri vunnet denne turneringen. Forhåpentligvis finner jeg ut av noe og blander meg inn i tetkampen. Kanskje kan jeg ta seieren mot slutten av uken, sier Woods.

Amerikaneren pådro seg alvorlige skader i en bilulykke i 2021, og han har siden slitt med smerter og plager i et bein. I april ble han ankeloperert på ny.

– Jeg har ikke den samme hurtigheten som før, og jeg har ikke muligheten til å trene like mye som tidligere, men jeg jobber fortsatt med å passe på at jeg treffer ballen rent.

Tiger Woods har vunnet 15 store titler i karrieren og har en rekke rekorder innen golfsporten. I 2019 vant han US Masters for femte gang i karrieren.

Viktor Hovland spiller også turneringen i California. Nordmannen slår ut rundt kl. 18.00.

(NTB)

1gWDHZlydLE
Foto: AP

Siste nytt

 • Start-oppdatering etter Torkildsens hodesmell: – Kraftig hjernerystelse

  Starts sisteskanse Jasper Silva Torkildsen (20) pådro seg en «kraftig hjernerystelse» under bortekampen mot Mjøndalen mandag. Han er tilbake i Kristiansand nå.

  Det skriver 1.-divisjonsklubben Start på sine nettsider.

  Etter kampen ble han fraktet til Drammen sykehus hvor han ble holdt over natten for observasjon.

  «Jasper har det etter forholdene bra. Tirsdag formiddag ble han skrevet ut av sykehuset i Drammen og dro hjem til Kristiansand, hvor han vil bli videre fulgt opp av klubbens medisinske personell», skriver Start. (NTB)

  Start keeper
  Foto: NTB
 • «Kniklas» ute i lengre periode: Ikke aktuell før tidligst til høsten

  Niklas Jensen Wassberg, «Kniklas», blir borte fra fotballbanen i en lengre periode. Det skriver Brann på sine nettsider.

  – Niklas har fått en kneskade som vi fremdeles utreder og gjør vurderinger av hvilke behandlingstiltak vi skal utføre. Men det er uansett ikke aktuelt for han å være på banen igjen før tidligst til høsten, sier Brann-lege Arne Instebø.

  Det var under søndagens kamp mot Viking at 19-åringen pådro seg en kneskade.

  – Det er utrolig kjipt og veldig tungt å få denne skaden nå, men nå skal vi sammen med det medisinske apparatet finne ut hva som blir veien videre, sier Jensen Wassberg.

  Niklas Jensen Wassberg
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • VG: Skistad sier nei til landslaget

  Kristine Stavås Skistad skal ha gitt sin endelige beskjed om at hun ikke kommer til å gå for landslaget i VM-sesongen. Det skriver VG tirsdag.

  Avisen skriver at ski-ledelsen er informert om avgjørelsen, og at det ble diskutert på et møte forrige uke.

  Norges største langrennsprofil på kvinnesiden tok fem seire i sprint forrige sesong, og hele 11 pallplasser.

  Sist fredag ble det klart at Johannes Høsflot Klæbo returnerer til landslaget, mens Astrid Øyre Slind bekreftet til NRK tirsdag formiddag at hun vraker landslaget nok en sesong.

  Kommende sesong er VM i Trondheim i februar og mars det store høydepunktet, og langrennslandslagene for den sesongen blir offentliggjort 24. april.

  Kristine Stavås Skistad
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal