Hopp til innhold

Siste nytt

 • Leão skrev ny femårskontrakt med Milan

  Den portugisiske fotballstjernen Rafael Leão (23) har skrevet under på en ny kontrakt med AC Milan som binder han til klubben fram til sommeren 2028.

  Det bekrefter klubben på sin nettside.

  «AC Milan er glade for å kunngjøre at Rafael Alexandre da Conceição Leão har fornyet kontrakten sin med klubben til 30. juni 2028», heter det i pressemeldingen.

  Portugiseren kom til klubben i 2019 og har siden notert seg med 41 mål og 29 assist på 162 kamper for storklubben fra den italienske motehovedstaden.

  23-åringen var også en viktig brikke i Milan-laget som sikret den italienske ligatittelen forrige sesong. Det var deres første Serie A-trofé siden 2011. Leão ble også kåret til årets spiller i Serie A da de sikret tittelen.

  Angrepsspilleren kom fra Lille og har også tidligere spilt for Sporting. Leão har scoret tre mål og servert fire assist på 18 A-landskamper for Portugal.

  (©NTB)

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Antonio Calanni / AP
 • UEFA åpner sak mot Mourinho

  UEFA opplyser at de åpner sak mot Roma-trener José Mourinho for fornærmende og hetsende språk mot dommeren etter europaligafinalen mot Sevilla onsdag kveld, melder blant annet Sky Sports.

  Mourinho hisset seg kraftig opp flere ganger underveis i kampen, og fortsatte etter kamp. Da ble han filmet mens han skjelte ut dommer Anthony Taylor i en garasje.

  – Det er en jævla skam, mann, gjentok Mourinho to ganger på engelsk.

  Dagen etter finalen ble Taylor filmet da supportere trakasserte ham og familien hans på flyplassen på vei hjem. Premier League og Den britiske dommerforeningen gikk torsdag ut med støtte til toppdommeren.

  Det europeiske fotballforbundet har listet opp ti punkter de skal se nærmere på etter finalen i Budapest, der Sevilla vant etter straffesparkkonkurranse. Begge lag skal granskes, og kan også straffes for supporterbråk.

  Jose Mourinho
  Foto: Reuters
 • Fra Rosenborg til Leverkusen

  Synne Skinnes Hansen bytter ut Rosenborg med tyske Bayer Leverkusen til sommeren. Det opplyser Leverkusen på sine nettsider fredag ettermiddag.

  Det ble i mai klart at Hansen forlater Rosenborg når kontrakten hennes går ut til sommeren. Da var hun allerede enig med ny klubb, men avslørte ikke hvor hun skulle flytte. Leverkusen ble nummer fem i årets sesong.

  – Klubben har hatt en utmerket fremgang i kvinnefotballen de siste årene, sier Hansen i en uttalelse. (NTB)

  Synne Skinnes Hansen
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste