- Det finnes ikke noe "jeg" i et lag

- Hey, pistolero. There is no "I" in "team", skriver Lance Armstrong på Twitter.

Lance Armstrong og Alberto Contador
Foto: JOEL SAGET / AFP

Armstrong er en meget flittig bruker av det sosiale nettstedet Twitter, og han bruker det også i ordkrigen som har oppstått mellom ham og hans Astana-kollega og Tour-vinner Alberto Contador.

Contador vant Tour de France og Armstrong ble nummer tre. Det har aldri vært noen hjertelig tone mellom de to lagkameratene, og dagen etter at touren var avsluttet, langet Contador ut mot amerikaneren.

Les: - Mitt forhold til Lance er ikke-eksisterende

- Mitt forhold til Lance er ikke-eksisterende. Selv om han er en stor mester, har jeg aldri beundret ham og det vil jeg heller aldri gjøre, sa spanjolen.

- Hva sa jeg allerede i mars? Han har mye å lære, svarer Armstrong på Twitter.

Lance Armstrong twittrer

En annen syklist, Axel Merckx, er også kritisk til Contadors oppførsel.

- En mester måles også etter hvor mye han respekterer lagkamerater og konkurrenter. Du kan vinne et enkelt ritt alene, men ikke en hel tour, skriver Merckx.

Lagets direktør Johan Bruynel twittrer også. Han liker ikke krangelen.

- Av og til er det bedre å være stille og bli tatt for en tosk, enn å si noe og fjerne all tvil, kommenterer Bruynel.

Johan Bruynel twittrer

Contador hyllet ved hjemkomsten

Siste nytt

 • Liverpool snur - permitterer ikke

  Liverpool har fått kraftig kritikk for at de permitterte 200 ansatte lørdag. Nå melder klubben på sine sider at de snur og dropper permitteringene. Samtidig beklager klubben.

  – Vi mener vi kom til feil beslutning forrige uke. Vi beklager. Våre intensjoner var, og er fortsatt, å forsikre at hele staben skal unngå tap av inntekt i denne tiden, skriver klubben i en pressemelding.

  FILE PHOTO: Anfield General Views
  Foto: Jason Cairnduff / Reuters
 • Fikk sparken på grunn av korona

  Ivan Jovanović har fått sparken som landslagsjef for De forente arabiske emirater, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Serberen rakk aldri å lede laget i en kamp.

  – Fotballforbundet har terminert kontrakten til Ivan og hans støtteapparat. Vi ønsker å takke han for hans innsats og ønsker ham lykke til videre, skriver de i en uttalelse.

  Jovanovic skulle lede oljestatene til store mesterskap, men på grunn av koronapandemien har VM-kvalifisering og Asia Cup-kvalifiseringen blitt utsatt på ubestemt tid.

  SONdxI8FGss. Ivan Jovanović, former UAE-coach.
  Foto: Robert Pratta / Reuters
 • Vil ha «El Clásico» for veldedighet

  Real Madrid-legenden Iker Casillas utfordrer Barcelona-legender til å bli med på en «El Clásico»-kamp til inntekt for personer i nød på grunn av koronakrisen.

  – Når dette marerittet er slutt, burde vi samle alle legendene fra noen år tilbake og spille en El Clásico av fin gammel årgang. Pengeinnsamling til folk som trenger det, tvitret den tidligere keeperen med 167 landskamper for Spania.

  tIDlxEAvQeY casillas, puyol
  Foto: Ivan Sekretarev / Ap

Sendeplan

Kl. Program Kanal