Siste nytt

 • Norge møter Hellas

  Det norske fotballandslaget møter Hellas til treningslandskamp på Ullevaal stadion 6. juni, opplyser Norges Fotballforbund. Fra før er det klart at Luxembourg blir motstander fire dager tidligere. – Disse kampene blir svært viktige med tanke på forberedelsene til høstens tette kvalifiseringsprogram, sier landslagssjef Ståle Solbakken.

  Norge
  Foto: Aleksandar Djorovic / NTB
 • Grøvdal klar for sesongdebut

  Karoline Bjerkeli Grøvdal (30) sesongdebuterer førstkommende lørdag. Det skjer i Rekordløpet Gardermoen, et 5 km langt gateløp.

  – Hun er i såpass god form at vi håper hun kan slå den norske rekorden. Hun har ikke hatt én sykedag i hele vinter og har fått trent veldig bra, sier trener Knut Jæger Hansen til NRK.

  Onsdag ettermiddag opplyser imidlertid arrangørene til NRK at tidene fra løpet ikke vil bli offisielt godkjent.

  Karoline Bjerkeli Grøvdal var skadeplaget i fjor sommer, men avsluttet 2020 med norske bestenoteringer på både 5 og 10 km gateløp.

  Tidlig i mai planlegger Grøvdal å løpe en ny 5 km som oppkjøring til en 10.000 meter på bane, der målet er å ta OL-kravet. Ifølge treneren vil Grøvdal da stille enda bedre forberedt enn førstkommende helg.

  Grøvdal har for øvrig allerede klart OL-kravet både på 5000 meter og 3000 meter hinder, men 10.000 vil trolig være hennes sterkeste øvelse i Tokyo.

  dvrioQiwTHA
  Foto: Erik Johansen / NTB
 • Norges OL-mål: 8 medaljer

  På en pressekonferanse onsdag, 100 dager før OL i Tokyo, fortalte Olympiatoppen at Norge har som mål å ta åtte medeljer i lekene. Dette er dobbelt så mange medaljer som i Rio-OL i 2016, der den norske troppen tok fire bronsemedaljer.

  I Paralympics har Norge mål om å ta flere medaljer enn i Rio, det vil si mer enn åtte medaljer.

  Stig André Berge med sin bronsemedalje fra OL i Rio 2016.
  Foto: JACK GUEZ / Afp

Sendeplan

Kl. Program Kanal