Hopp til innhold

Stöckl og hopperne møttes på Gardermoen: Ingen konklusjon om veien videre

Hopptrener Alexander Stöckl og utøverne har pratet sammen etter bråket om misnøye. De kaller det et «godt møte».

– Dette var ikke et møte for å finne noen endelige konklusjoner. Nå skal vi finne veien videre internt, sier Stöckl og utøverne i en felles uttalelse til NTB.

– Vi har hatt et godt møte der vi fikk snakket sammen om de utfordringene vi har. Det betyr ikke at vi er enige om alt, men vi forstår hverandre bedre, heter det videre.

De ønsker ikke å gi noen ytterligere kommentarer.

Landslagshopperne har med utøverrepresentant Johann Forfang i spissen uttalt at de ønsker et nytt lederteam inn mot den kommende VM-sesongen. Sentralt har vært uttalelser om misnøye mot trener Stöckl.

Treneren var ikke med hopperne til verdenscuprennene i Sapporo i helgen. Det er fortsatt uklart om Stöckl blir å se i Oberstdorf når kvalifisering til skiflyging starter der til torsdag.

Hoppuka 2022 / 2023
Foto: Geir Olsen / NTB

Siste nytt

 • Hovland med i seierskampen

  Viktor Hovland spilte en solid runde to under par under lørdagens 18 hull i majorturneringen PGA Championship.

  Dermed er nordmannen med i seierskampen før siste dag.

  Hovland har gått runden sin to under par så langt, noe om plasserer han på en foreløpig delt sjetteplass. Han er totalt 11 slag under par, mens lederen, Xander Schauffele er 15 slag under par.

  Nordmannen kom til Louisville etter å ha gjort en ny trenerendring i jakten på fjorårsformen. Han har gjenopptatt samarbeidet med Joe Mayo, som hjalp ham til stor suksess i fjor.

  Hovland har vunnet en del store turneringer i sin karriere, men har aldri vunnet en major. Det kan han gjøre når turneringen avsluttes søndag.

  PGA Championship Golf, Viktor Hovland
  Foto: Matt York / AP
 • Kloster sesongåpnet med sisteplass

  Line Kloster var også på plass under Continental Gold Tour-stevnet i Los Angeles, og stilte på 400 meter hekk. Der endte hun sist med tiden 57,53 - noe som er langt bak både personlig rekord og EM- og OL-krav.

  Amerikanske Anna Cockrell vant med tiden 53,75.

  Line Kloster
  Foto: NTB
 • Sesongbeste av Guttormsen

  Stavhopper Simen Guttormsen leverte til sesongbeste med 5,70 i Continental Gold Tour-stevnet i Los Angeles lørdag. Nordmannen, som har en personlig rekord på 5,72, rev deretter tre ganger på 5,80.

  Den feilfrie rekka frem til 5,80 ga ham en delt andreplass, bak Ernest John Obiena. Stavstjerner som Chris Nilsen og Sam Kendricks var begge bak Guttormsen.

  EM-kravet i stav er på 5,75, mens OL-kravet er 5,82.

  Simen Guttormsen
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal