Hopp til innhold

Sterk borteseier for Newcastle - slo Aston Villa

Aston Villa har vært et av Premier Leagues beste hjemmelag denne sesongen. Tirsdag kveld fikk de det tøft mot Newcastle.

1-3-tapet var Birmingham-klubbens første på hjemmebane i 2023/24-sesongen.

To scoringer signert midtstopper Fabian Schär sørget for 2-0-ledelse for Newcastle til pause, og vondt ble til verre da den spanske venstrebacken Alex Moreno skled ballen inn i eget nett i et forsøk på å avverge scoring. I samme situasjon fikk han et svært ublidt møte med egen stolpe.

Dermed sto det 3-0 til Newcastle, og selv om Ollie Watkins reduserte 20 minutter før full tid og fikk en annen scoring annullert for offside, kom det aldri noen ordentlig sluttspurt fra Aston Villa. Unai Emerys menn ligger imidlertid fortsatt på 4. plass i Premier League.

Newcastle er på sin side nummer 7, men fikk et ordentlig skår i gleden tirsdag kveld: Svenske Alexander Isak forlot banen med skade, og akkurat nå er Newcastle ganske tynne på topp.

I de øvrige Premier League-kampene slo Crystal Palace Sheffield United 3-2, mens oppgjøret mellom Fulham og Everton endte målløst.

Premier League - Aston Villa v Newcastle United
Foto: ANDREW BOYERS / Reuters

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Siste nytt

 • Ødegaard scoret i Arsenal-seier

  Arsenal vant til slutt 2-0 mot Wolverhampton etter scoringer fra Leandro Trossard og Ødegaard.

  Belgiske Trossard sendte Arsenal i ledelsen like før pause, mens Ødegaard dukket opp på overtid og satte spikeren i kista.

  Dermed klatrer Arsenal opp på toppen av tabellen i Premier League, men de har en kamp mer spilt enn rivalene Liverpool og Manchester City,

  Premier League - Arsenal v Brentford, Martin Ødegaard
  Foto: David Klein / Reuters
 • Norge vant B-VM i paraishockey

  Norges landslag i paraishockey vant B-VM på hjemmebane og rykket opp etter 4-3-seier over Tyskland i siste kamp.

  Morten Varnes scoret vinnermålet i forlegning, og trener Ole Eskild Dahlstrøm kunne dermed juble for VM-opprykk på hjemmebane.

  Ole Eskild Dahlstrøm
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
 • Lyon med råsterk snuoperasjon uten Hegerberg

  Ada Hegerberg var ikke i troppen, og det så blytungt ut for Lyon da de lå under 0–2 mot PSG i mesterliga-semifinalen lørdag kveld.

  Så snudde Hegerbergs lagvenninner kampen, og i løpet av seks magiske minutter fra det 80. il 86. minutt ble 0–2 til 3–2 i Lyon.

  Hegerbergs lag leder dermed 3–2 før returkampen i Paris om en uke.

Sendeplan

Kl. Program Kanal