Normal

Steinar Nilsen: – Vi spiller som hodeløse høns

Tre ganger gikk Tromsø opp i ledelsen mot Vålerenga. Men det var til slutt Oslo-laget som tok alle poengene i målorgien.

Vålerenga

Vålerenga feirer etter at de til slutt vant målorgien i Tromsø 5-4.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Dette var en svak prestasjon. Vi gir bort mål, men snur kampen med flaks. Vi har mye, mye å rette på, sa Vålerenga-trener Kjetil Rekdal til C More Fotball etter at laget hans slo Tromsø 5-4 i Ishavsbyen.

For Tromsø var sjanse- og spillemessig det beste laget da de tok imot Vålerenga hjemme på Alfheim stadion tirsdag kveld. «Gutan» styrte kampen og gikk opp i ledelsen hele tre ganger - men hver gang kom Oslo-laget tilbake med utligninger.

Det likte trener Steinar Nilsen svært dårlig.

– At det går an med sånn forsvarsspill som vi har. Det er en prestasjon i seg selv. Vi setter ny verdensrekord i baklengsmål. Når vi har pratet om dette på forhånd, så holder vi på som hodeløse høns etter at vi har scoret mål. Det er helt uforståelig, tordnet han til C More.

Vålerenga snudde

Etter at det sto 2-2 ved pause var det tomålsscorer Magnus Andersen som ordnet 3-2 for hjemmelaget i det 52. spilleminuttet. Da trodde de fleste at de røde og hvite fra nord skulle kunne dra i land seieren. Men 20 minutter etterpå kriget veteran Christian Grindheim inn 3-3-scoringen.

Rett etter ordnet innbytter Rasmus Lindkvist 4-3 for Vålerenga, før Andersen utlignet med sitt andre for dagen fem minutter før slutt. Men nok en gang skulle Vålerenga svare. Det var en annen Vålerenga-veteran, Daniel Fredheim Holm, som var på riktig plass da han sikret 5-4-seier.

Tromsø har nå tapt fem kamper på rad i eliteserien.

– Vi får overhode ikke strukturen vi ønsker. Vi har et bra angrepsspill, men har alt for mye risiko bakover. Vi må gjøre noe øyeblikkelig, tordnet Steinar Nilsen videre.

– Har mye å rette på

Tromsø kunne puttet fire ganger, men kunne ha scoret dobbelt så mange. Vålerenga var imidlertid svært effektive. Kjetil Rekdal innrømmet etter kampen at laget hans ikke fortjente å vinne i dag.

– Vi vet at hjemmelag får selvtillit av mål, og ble enige om å starte andreomgang på en annen måte enn vi gjorde i den første. Men vi klarte snu kampen med flaks. Vi greide fortsatt ikke å forsvare oss, men etter 5-4 gjorde vi det fornuftig. Vi har mye, mye å rette på til neste kamp, sa han etter kampen.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Ingebrigtsen nominert til pris

  Jakob Ingebrigtsen er nominert til årets mannlige utøver av det europeiske friidrettsforbundet etter sin enorme prestasjon under friidretts-EM i sommer. Han tok gull på 1500 meter og 5000 meter i London. Også Karsten Warholm er nominert til prisen.

  Laster Twitter-innhold
 • Olsbu Røiseland vant to på rad

  Marte Olsbu Røiseland tok i dag sitt andre NM-gull på rad under fellesstarten i rulleskisyting på Gautefall. Dermed har jenta fra Froland hatt et strålende NM, med full pott. I går vant hun NM-sprinten, over ett minutt foran Tiril Eckhoff.

  Marte Olsbu Røiseland med andre NM-gull
  Foto: Hans Henrik Løken / NRK
 • Woods nærmer seg etterlengtet seier

  Tiger Woods leder med tre slag før siste runde i PGA-tourmesterskapet i Atlanta. Søndag kan 42-åringen ta sin første turneringsseier på fem år. Det er 1875 dager siden forrige gang han kunne løfte et trofé. Det var i august 2013.

  Tour Championship Golf
  Foto: John Amis / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM hestesport: Sprangridning, finale
VM hestesport: Sprangridning, finale
World Equestrian Games: Sprangridning finaler og oppdateringer fra engelsk fotball
VM hestesport: Voltige
VM hestesport: Voltige, sammendrag fra natten
Team Ingebrigtsen
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
VM hestesport: Sprangridning, finale