Hopp til innhold

Stefan Johansen sendte Fulham i tet

Stefan Johansen briljerer i Fulham. Fredag scoret han sitt sjuende mål for sesongen i bortemøtet med Alexander Tettey og Norwich.

Vardø-gutten satte inn 1-0 etter 66 minutters spill, og kampen endte 2-0. Laget ligger an til opprykk til Premier League.

Bilder med tillatelse fra Viasat Sport.

Sportsnyheter

Gareth Southgate

Skifta klesstil over natta – grunnen vekker oppsikt

Gareth Southgate går ned til den minste detalj for å kunne leie England til historisk EM-gull. Landslagssjefen meiner sjølv antrekket tel, medan klesdesignar fnyser av stilendringa.

Hysaj dukker

Ekspertene steilet etter Italias seiersmål: – Hva gjør du der?

Albania scoret tidenes raskeste EM-mål. Men da Italia avgjorde kampen, gjorde Elseid Hysaj en innsats som får stryk av ekspertene.

Rodri feller Bruno Petkovic på blank kasse.

Denne situasjonen splitter ekspertene: – Jeg er uenig

Skulle Rodri ha vært utvist? Det er det store spørsmålet etter Spanias nedsabling av Kroatia.

Siste nytt

 • Helseth og Kavlie vant verdenscupen i dobbeltsculler sammenlagt

  Roerne Thea Helseth og Inger Kavlie viser kjempeform før OL i Paris om en drøy måned. Søndag sikret de verdenscuptrofeet, selv om de ble slått på målstreken under verdenscupen i Polen.

  Under dobbelttscullerfinalen hadde de fattige 29 hundredeler opp til vinnerlaget Australia. Tross annenplassen sikret Norge verdenscuptrofeet denne sesongen. Frankrike tok tredjeplassen 1,87 sekunder bak Australia.

  Romania tok styringen på finalen og ledet første halvdel, men deretter satte de norske opp farten og tok ledelsen med 500 meter igjen. I spurten viste den australske duoen Amanda Bateman og Harriet Hudson seg sterke og vant.

  Helseth og Kavlie skal representere Norge i OL i Paris neste måned. Duoen sørget for Norges første mesterskapsmedalje på kvinnesiden i dobbeltsculler da de vant EM i slutten av april.

  OL-roingen starter 27. juli. Da skal Helseth og Kavlie ut i forsøksheat i dobbeltsculler. (NTB)

  Thea Helseth og Inger Kavlie under verdenscupen i Sveits
  Foto: Philipp Schmidli / AP
 • NTNUI nummer sju i Jukola-stafetten: – Irritert

  NTNUIs Eirik Langedal Breivik var irritert etter Jukola-stafetten i Finland lørdag. Han fant ikke siste gir i orienteringsløpet.

  Han løp studentlaget fra Trondheim inn til 7.-plass på siste etappe. Mats Eidsmo vant første etappe av løpet som gikk natt til søndag utenfor byen Vasa i Finland.

  Deretter gikk det tyngre for laget som ble slått med 23 minutter av det svenske vinnerlaget Stora Tuna. I vår ble NTNUI nummer fire på 10mila.

  – Det er helt greit, men jeg er litt irritert over at jeg ikke klarer å gire opp slik som jeg gjorde på 10mila, sa Langedal Brevik.

  – I dag hadde jeg bare ikke helt kroppen, fastslo han.

  I tillegg til Eidsmo og Breivik løp Kristian Forsbacka, Oskar Edvardsson, Nils Tveite, Isak Jonsson og Sigurd Paulsen Vie for det beste norske laget.

  Nest best av de norske ble Tyrving på 17.-plass. Mer enn 1600 lag stilte til start. (NTB)

  Eirik Langedal Breivik
  Foto: Alf Simensen / NTB
 • DeChambeau-luke i US Open – Åberg falt med svak runde

  Mens Ludvig Åberg fikk det tøft på tredje runde av US Open, skaffet Bryson DeChambeau seg en luke i jakten på sin andre majortittel.

  Amerikaneren ligger sju slag under par og har en luke på tre slag ned til en trio bestående av Rory McIlroy, Patrick Cantlay og Matthieu Pavon.

  Svenske Åberg lå godt plassert før tredje runde lørdag, men der gikk han tre slag over par. Han har fem slag opp til ledende DeChambeau før søndagens avsluttende runde.

  DeChambeau vant US Open i 2020. Amerikaneren har løst den tøffe Pinehurst-banen best i løpet av uken. Han er kjent for å slå svært langt, noe han har blitt belønnet for i North Carolina. DeChambeu ble nylig nummer to i majorturneringen PGA-mesterskapet.

  Viktor Hovland greide ikke cuten midtveis i årets US Open etter å ha gått seks slag over par på de to første rundene. (NTB)

  Ludvig Åberg og Bryson DeChambaeu takker for runden etter lørdagens 3. runde i US Open
  Foto: Jim Dedmon / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal