Grindhaug: – Jeg synes synd på publikum

Etter så vidt å ha berget et heldig poeng mot serietoer Stabæk spår Haugesunds trener nedrykk.

Jostein Grindhaug

IRRITERT: Haugesund-trener Jostein Grindhaug kritiserte egne spillere etter Stabæk-kampen lørdag.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Jeg er ikke i ekstase. Vi var så dårlig de første 92 minuttene før, at det var... ...jeg registrerte det (utlikningen) og var glad for poenget. Vi er i en slik situasjon at vi trenger alt vi kan få av poeng, sier Haugesund-trener Jostein Grindhaug oppgitt til NRK.

Stabæk var på vei mot en kontrollert 2-1-seier i Haugesund, da vertene fikk corner i det 91. spilleminuttet. Hjørnesparket plasserte Kristoffer Haraldseid på hodet til Vegard Skjerve, som via stolpen satte inn utligningen.

– Det var en dårlig fotballkamp. Jeg synes synd på publikum. De fortjener mye bedre enn hva vi klarer å gi dem, fortsetter Grindhaug.

– Sånn jeg ser det i dag, rykker vi ned. Vi har to valg: Enten kan vi legge oss ned og «daue» eller så kan vi stå opp i treningshverdagen og prøve å bli bedre.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Haugesund-mål

UTLIKNET: Haugesunds Michael Haukås (f.h.) og Haugesunds Christian Gytkjær feirer 1-1 målet.

Foto: Ness, Jan Kåre / NTB scanpix

Skuffede Stabæk-spillere

Mens Skjerve og de andre Haugesund-spillerne jublet ellevilt etter scoringen på overtid, lå Stabæk-mannskapet på gressmatten og deppet. Gjestene så nemlig ut til å ta tre poeng etter Adama Diomandés 2-1-scoring like før pause. I stedet «tapte» Bob Bradleys menn to viktige poeng i gullkampen mot Rosenborg.

Haugsund-helten er klar på uavgjortresultatet var av det heldige slaget.

– Vi tar de poengene vi får. Vi var egentlig heldige som ikke ligger under med flere, sa Skjerve.

Diomandé likte dårlig at han og lagkompisene ikke satte flere baller i mål.

– Vi setter ikke sjansene våre og slipper inn to drittmål på slutten. Det var ikke fortjent, sa Stabæk-spilleren til C More.

Satte ikke sjansene

For gjestene fra Bærum viste gang på gang vakker angrepsfotball på bortebane. De fikk en strålende start på kampen da Yassine El Ghanassy slo et flott hjørnespark inn foran Haugesund-målet og traff Ville Jalasto som kom i stor fart. Finnen stanget ballen kontant i nettet og sendte Stabæk i ledelsen.

Blåtrøyene fortsatte å presse vertene etter scoringen og hadde flere gode muligheter til å øke ledelsen, men det var i stedet Haugesund som scoret det neste målet.

Etter drøye halvtimen endte et hjørnespark til slutt i beina på Michael Haukås, som enkelt satte inn utligningen.

Diomande-mål

Stabæk var likevel ikke ferdige for omgangen. Ti minutter etter utligningen var det altså Diomandé som satte ballen i mål etter et elegant fremspill fra lagkompis Ernest Asante.

Stabæk fortsatte å sløse etter hvilen og ble i stedet presset bakover på banen i sluttminuttene. Og like før slutt fikk altså Haugesund lønn for strevet etter kampens tredje hjørnespark-mål.

– Dette føles ikke bra. Vi har nok sjanser til å avgjøre selv, konkluderte Stabæk-trener Bob Bradley.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Freder treneren etter nedrykket

  Norwich-spiller Alexander Tettey vil ikke legge skylden på treneren etter at klubben rykket ned etter tapet for West Ham.

  Nedrykket er Tetteys tredje med klubben, som nå har rykket ned fem ganger totalt fra Premier League. Det er flest i England.

  Nedrykket er ikke trener Daniel Farkes feil, mener nordmannen.

  – Sjefen har gjort alt han kan. Han har ikke spillere til 10, 15 eller 20 millioner pund. Han har unge talenter blandet med noen erfarne spillere og ikke alle hadde Premier League-erfaring, sier Tettey til Sky Sports.

  Alexander Tettey
  Foto: Alex Pantling / Alex Pantling
 • Brann tilbake på vinnersporet

  Brann brukte 12 minutter på å score tre ganger i eliteseriemøtet med Sandefjord. Til slutt ble det 3-1-seier. For Sandefjord fortsetter den tunge trenden. Avstanden opp til Bodø/Glimt er nå åtte poeng. Sandefjord på sin side ligger nå på 14. plass, ett poeng foran Start og Aalesund.

  UF52A-kFngc
  Foto: Marit Hommedal / Marit Hommedal
 • Solskjær fekk hjelp av Bournemouth

  Bournemouth scora fire mål den siste halve omgangen og knuste Leicester 4-1. Det jublar Ole Gunnar Solskjær for.

  James Vardy gav Leicester leiinga midt i første omgang. Men Junior Stanislas og Dominic Solanke scora to gonger på eitt minutt. Så fekk Leicesters Caglar Söyüncü raudt kort.

  I sluttminutta scora Bournemouth først på sjølvmål, deretter ved Solanke på nytt.

  For Bournemouth betyr dette fornya sjanse til å unngå nedrykk, for Leicester at fjerdeplassen ryk dersom Solskjærs Manchester United slår Southampton måndag.

  Dominic Solanke
  Foto: Glynn Kirk / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal