NRK Meny
Normal

Grindhaug: – Jeg synes synd på publikum

Etter så vidt å ha berget et heldig poeng mot serietoer Stabæk spår Haugesunds trener nedrykk.

Jostein Grindhaug

IRRITERT: Haugesund-trener Jostein Grindhaug kritiserte egne spillere etter Stabæk-kampen lørdag.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Jeg er ikke i ekstase. Vi var så dårlig de første 92 minuttene før, at det var... ...jeg registrerte det (utlikningen) og var glad for poenget. Vi er i en slik situasjon at vi trenger alt vi kan få av poeng, sier Haugesund-trener Jostein Grindhaug oppgitt til NRK.

Stabæk var på vei mot en kontrollert 2-1-seier i Haugesund, da vertene fikk corner i det 91. spilleminuttet. Hjørnesparket plasserte Kristoffer Haraldseid på hodet til Vegard Skjerve, som via stolpen satte inn utligningen.

– Det var en dårlig fotballkamp. Jeg synes synd på publikum. De fortjener mye bedre enn hva vi klarer å gi dem, fortsetter Grindhaug.

– Sånn jeg ser det i dag, rykker vi ned. Vi har to valg: Enten kan vi legge oss ned og «daue» eller så kan vi stå opp i treningshverdagen og prøve å bli bedre.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Haugesund-mål

UTLIKNET: Haugesunds Michael Haukås (f.h.) og Haugesunds Christian Gytkjær feirer 1-1 målet.

Foto: Ness, Jan Kåre / NTB scanpix

Skuffede Stabæk-spillere

Mens Skjerve og de andre Haugesund-spillerne jublet ellevilt etter scoringen på overtid, lå Stabæk-mannskapet på gressmatten og deppet. Gjestene så nemlig ut til å ta tre poeng etter Adama Diomandés 2-1-scoring like før pause. I stedet «tapte» Bob Bradleys menn to viktige poeng i gullkampen mot Rosenborg.

Haugsund-helten er klar på uavgjortresultatet var av det heldige slaget.

– Vi tar de poengene vi får. Vi var egentlig heldige som ikke ligger under med flere, sa Skjerve.

Diomandé likte dårlig at han og lagkompisene ikke satte flere baller i mål.

– Vi setter ikke sjansene våre og slipper inn to drittmål på slutten. Det var ikke fortjent, sa Stabæk-spilleren til C More.

Satte ikke sjansene

For gjestene fra Bærum viste gang på gang vakker angrepsfotball på bortebane. De fikk en strålende start på kampen da Yassine El Ghanassy slo et flott hjørnespark inn foran Haugesund-målet og traff Ville Jalasto som kom i stor fart. Finnen stanget ballen kontant i nettet og sendte Stabæk i ledelsen.

Blåtrøyene fortsatte å presse vertene etter scoringen og hadde flere gode muligheter til å øke ledelsen, men det var i stedet Haugesund som scoret det neste målet.

Etter drøye halvtimen endte et hjørnespark til slutt i beina på Michael Haukås, som enkelt satte inn utligningen.

Diomande-mål

Stabæk var likevel ikke ferdige for omgangen. Ti minutter etter utligningen var det altså Diomandé som satte ballen i mål etter et elegant fremspill fra lagkompis Ernest Asante.

Stabæk fortsatte å sløse etter hvilen og ble i stedet presset bakover på banen i sluttminuttene. Og like før slutt fikk altså Haugesund lønn for strevet etter kampens tredje hjørnespark-mål.

– Dette føles ikke bra. Vi har nok sjanser til å avgjøre selv, konkluderte Stabæk-trener Bob Bradley.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Grindheim ferdig i Vålerenga

  Vålerenga-kaptein Christian Grindheim (34) får ikke bli med Oslo-klubben videre etter sesongen. – Ingen lett avgjørelse, sier trener Ronny Deila.

  Grindheim har spilt over 250 kamper for Vålerenga i løpet av to perioder (2005-07 og 2013-17). Kontrakten hans går ut etter årets sesong.

  Christian Grindheim
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Grand held plassen

  Grand Bodø held plassen i Toppserien, og Urædd må spele i 1. divisjon også neste år. Det er klart etter at Grand vann 3-0 heime i Bodø i dag. Maiken Bakke scora to og Sara Kristine eggesvik eitt.

  Grand vann samanlagt 7-0.

 • Nye pallplassar på lagsprinten

  Norge tok to andreplassar i lagsprinten i Stavanger. Kvartetten Bjørn Magnussen, Henrik Fagerli Rukke, Håvard Lorentzen og Johann Jørgen Sæves gjekk på 1.19,84, slått med 32 hundredeler av Canada i samløp. Canadas tid er verdsrekord.

  På kvinnenes lag gjekk Anne Gulbrandsen, Hege Bøkko, Ida Njåtun og Rikke Jeppsson. Dei blei slått med 39 hundredeler av Sør-Korea.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
Sportsrevyen
Etter kamp