NRK Meny
Normal

Sørlie Lybekk klar

Else-Marthe Sørlie Lybekk er tilbake i slag. Hun er klar for EM-starten mot Slovenia torsdag.

Else-Marte Sørlie Lybekk, Norge
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

 

- Jeg er i mye bedre form nå enn tirsdag. Det var bare snakk om en liten vanlig forkjølelse. Og vi tok ingen sjanser. Nå gleder jeg med til kamp, sier Sørlie Lybekk etter onsdagstreningen.

Veteranen slo gjennom i 1998. Hun ble vraket før EM i 2004 og måtte også se fjorårets VM fra TV-stolen. Men Sørlie Lybekk kjempet seg tilbake. Nå er hun en av tre-fire virkelige nøkkelspillere.På et lag som går for gull. 

Også målvakt Katrine Lunde smilte etter den siste testen onsdag.

- Jeg kunne være hundre prosent med. Det betyr klarsignal, sier hun til NTB. Lunde har slitt med en strekk i låret de siste ukene.

 

Siste nytt

 • – Emery blir ny Arsenal-trener

  Tidligere PSG-trener Unai Emery kommer til å bli presentert som ny Arsenal-trener, skriver blant andre BBC. Mikel Arteta har vært favoritt til å erstatte Arsène Wenger, men nå skal Arsenal ha ombestemt seg i siste liten. Emery kan bli vist frem som klubbens nye trener innen uken er omme, skriver BBC.

  FBL-FRA-LIGUE1-CAEN-PSG
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Børufsen ordnet kjærkommen seier

  Start gikk aggressivt ut og fikk raskt uttelling mot Bodø/Glimt. Espen Børufsens tidlige scoring holdt til 1-0-seier i lagets første kamp uten Mark Dempsey, som fikk sparken som Start-trener tidligere i uken.

 • Tromsø snudde VIF-trenden

  Tromsø har slitt mot Vålerenga siden 2012, men søndag klaffet det endelig for «gutan». Simo Valakaris mannskap banket VIF med 3-0 på Alfheim. Antonsen, Wangberg og Berntsen skåret målele for Tromsø.

Sendeplan

Kl. Program Kanal