Slo UFC-profil etter 13 sekunder

Den norske MMA-profilen Marthin Hamlet møtte i utgangspunktet tøff motstand i Cezar Ferreira, som har blant annet 15 UFC-kamper på CV-en. Dette var i semifinalen i turneringen PFL, som har en pengepremie på én million dollar.

Men da det hadde gått få sekunder, fikk Ferreira trøbbel med hamstringen etter et høyt spark. Da måtte Hamlet bare gripe muligheten og gi slag etter slag til dommeren avbrøt kampen.

– Det er så mye forberedelser og så mye som står på spill før disse kampene. Det er deilig å få betalt for jobben, men det var ikke en slik avslutning jeg så for meg, sier Hamlet til NRK.

Nå venter en finale mot en annen med UFC-erfaring, Antonio Carlos Jr. Dersom han går seirende ut av finalen, vil han bli én million dollar rikere. Det tilsvarer rundt 8,7 millioner kroner.

– Det som er deiligst, er at jeg klarte å hente inn denne seieren når jeg tapte den forrige. Det har vært masse nerver, og jeg har tenkt mange ganger at jeg ikke hadde lyst til å gå kampen. Men det er utrolig deilig, sier MMA-utøveren.

Åpen trening med MMA-utøver Marthin Hamlet
Foto: Annika Byrde / NTB

Siste nytt

 • Ledet New York City til finale

  Ronny Deila er én finalekamp unna å gjøre New York City til MLS-mester i fotball. Søndag ble det 2-1-seier mot et hardt koronarammet Philadelphia Union.

  Dette er klubbens første finale noensinne.

  Talles Magno avgjorde semifinalen med sin matchvinnerscoring i det 88. minutt. Dermed vant Deilas lag den østlige avdelingen i MLS-sluttspillet, og førstkommende søndag kan New York City krone det med en tittel i finalen mot Portland Timbers.

  Det var målløst til pause, men etter litt over en time tok Philadelphia Union ledelsen etter Alexander Callens' selvmål. To minutter senere utlignet Maxi Moralez.

  Eliteserien fotball Vålerenga - Brann. 1-0
  Foto: Berit Roald / NTB
 • Lorentzen nære verdenscuppallen

  Håvard Holmefjord Lorentzen har hatt en tung sesongstart, men søndag kviknet han til med fjerdeplass på 1000 meter i verdenscupen på skøyter i Salt Lake City.

  Bergenseren klokket inn til 1.07,00 og endte fire hundredeler bak Hein Otterspeer på tredjeplass. Pallen besto bare av nederlandske løpere. Thomas Krol vant foran Kjeld Nuis med tiden 1.06,44.

  Prestasjonen er en opptur for Lorentzen. Inntil søndag hadde 29-åringen denne sesongen vært langt unna de beste. For to uker siden ble han bare nummer 14 på 1000-meteren i Stavanger.

  Lorentzen tok i 2018 OL-sølv på distansen, mens han ble mester på 500 meter.

  World Cup Skøyter
  Foto: CARINA JOHANSEN / NTB
 • Utforrenn avlyst grunnet sterk vind

  Verdenscuprennet i utfor for herrer er avlyst på grunn av sterk vind. Rennet ble utsatt tre ganger, før juryen kl. 21 fattet en endelig avgjørelse om å avlyse rennet.

  Aleksander Aamodt Kilde var favoritt før søndagens utfor etter at han vant både fredagens super-G og lørdagens utfor, og kunne dermed tatt sin tredje verdenscupseier på rad. Søndagens avlysning gjør at det ikke er mulig.

  WCUP Mens Downhill Skiing
  Foto: Robert F. Bukaty / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal