Hopp til innhold

Skiskyting, single mixed stafett

Oppsummert

  • 17.10: Mixed stafett direkte fra Östersund
  • Disse går: Johannes Thingnes Bø, Emil Hegle Svendsen,Tiril Eckhoff og Ingrid Landmark Tandrevold
  • Kommentatorer: Andreas Stabrun Smith og Ola Lunde.
Laster innhold, vennligst vent..
7. skyting
7. skyting
6. skyting
5. skyting
4. skyting
3. skyting

Siste nytt

  • Skiskytterprofilen Dorothea Wierer (34) fortsetter karrieren

    Det bekrefter hun på en pressekonferanse onsdag.

    – Jeg har akkurat bestemt meg, sammen med forbundet og mine trenere, at jeg fortsatt har det i meg. Jeg vil fortsette frem til OL i 2026, sier Wierer på pressekonferansen.

    Etter årets sesong svirret det rykter i sosiale medier om at hun skulle legge opp som skiskytter. Disse ryktene tok hun et oppgjør med på pressekonferansen.

    – Jeg har reflektert mye de siste to månedene. Jeg har tenkt at det ville vært synd å avslutte karrieren på denne måten, sier Wierer.

    Sesongen 2023/2024 ble preget av sykdom og søvnvansker for 34-åringen. Etter VM, hvor en 10.-plass på den blandede stafetten ble det beste resultatet, valgte hun å hoppe av verdenscupsirkuset for å finne tilbake til seg selv, sier hun på pressekonferansen.

    – Jeg ser frem til å fortsette. Jeg vil prøve å være så godt forberedt som mulig i OL 2026.

    Denne sommeren skal hun jobbe som ekspert for Eurosport/Discovery under OL i Paris.

    Dorothea Wierer
  • Bekreftet: Trener Eirik Horneland forlenget kontrakten med Brann

    Fotballklubben Brann er enig med trener Eirik Horneland og resten av hans team om nye avtaler.

    Klubben melder selv om signeringene i sine mediekanaler.

    – Vi er veldig glade for at vi har fått med hele trenerteamet på nye og lengre kontrakter. Det er et unikt fellesskap i trenergruppen, og de fungerer veldig godt sammen, sier sportslig leder i Brann, Per-Ove Ludvigsen.

    – De har komplementære ferdigheter og samarbeider godt både på det menneskelige og det faglige. Det er en ambisiøs gruppe som vi er veldig fornøyd med å ha med oss i de kommende årene, legger han til.

    Hassan El Fakiri (toppspillerutvikler), Helge Haugen (fysisk trener), Dan Riisnes (keepertrener) og Daniel Nordheim Pedersen (analyse) har i likhet med Horneland forlenget avtalen ut 2026.

    – Det er en voldsom trivsel, og det er utrolig kjekt å jobbe med alle som er i Brann. Spillere, støtteapparatet, administrasjonen og styret. I tillegg er det en enorm entusiasme rundt klubben med folk som er lidenskapelig interessert. Den entusiasmen betyr mye, og det er utrolig kjekt å jobbe med her når klubben betyr så mye for så mange, sier Horneland.

    Han har vært i Brann siden 2020, først som assistenttrener for Kåre Ingebrigtsen. Deretter fikk Horneland selv jobben som sjef.

    – Det er dyktige folk i støtteapparatet, og vi har vokst nært hverandre. Det er flinke folk, og vi utfyller hverandre, så det er en fantastisk gjeng å jobbe med, sier Horneland.

    49-åringen har tidligere ledet Rosenborg og Haugesund samt Norges G18-landslag.

    (©NTB)

    Eirik Horneland etter kamp mot Strømsgodset.
    Foto: Oddgeir Øystese / NRK
  • Hafjell og Kvitfjell får nye verdenscuprenn

    Hafjell og Kvitfjell har fått tildelt sju verdenscuprenn i alpint i februar og mars 2025.

    Det ble etter det NRK kjenner til vedtatt i dagens møte i alpinkomiteen i Det internasjonale ski- og snowboardforbundet.

    Kvitfjell skal arrangere fartsøvelsene for kvinner og menn, men i tillegg får Hafjell tildelt de tekniske øvelsene for menn. Verdenscuprennene arrangeres uke 9, 10 og 11 i 2025.

    Henrik Kristoffersen
    Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal