Siste nytt

 • Nytt smittetilfelle i OL-tropp

  Et nytt medlem i den ugandiske OL-delegasjonen til Tokyo har testet positivt for korona, opplyser en tjenestemann i byen Izumisano der laget er bosatt.

  Den ikke navngitte kilden opplyser om smittetilfellet til nyhetsbyrået AFP. Det er i så fall det andre tilfellet i den ugandiske delegasjonen.

  Etter ankomst på Narita-flyplassen i Tokyo testet den første personen i det ugandiske laget positivt og ble værende igjen i hovedstaden, mens resten reiste videre med buss til byen Izumisano for å trene.

  OL-laget består av utøvere som skal delta i boksing, vektløfting og svømming.

  Uganda OL
  Foto: Sadayuki Goto / AP
 • – Messi nær ny avtale med Barca

  Lionel Messi skal nærme seg en kontrakt på to nye sesonger med Barcelona. Ifølge den spanske radiokanalen Cope har Messi gitt klubben et ja.

  Det gjenstår bare en uke av Messis kontrakt, som går ut 30. juni, men ifølge Cope skal argentineren ha fortalt Barcelona at han kommer til å godta en kontraktsforlengelse på to år.

  Den spanske radiokanalen hevder at avtalen kan bli annonsert allerede torsdag, når argentineren fyller 34 år. (NTB)

  Lionel Messi
  Foto: Lluis Gene / AFP
 • Raja tordner mot Uefas regnbue-nei

  Kulturminister Abid Raja sier han er dypt skuffet over Det europeiske fotballforbundets beslutning om å stanse onsdagens planlagte regnbue-markering i EM.

  – Utdaterte holdninger. Gammeldags. Manglende mot. Og manglende forståelse av sin samtid, sier statsråden til NTB om Uefas valg om å stoppe Tysklands planer.

  Bakgrunn: Uefa stopper tysk markering

  Regnbuestadion
  Foto: Andreas Gebert / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal