Hopp til innhold

Skadeplaget Glimt-tropp halvannen uke før seriestart: – Må bare trene med de vi har

Langt fra alt har gått på skinner for Kjetil Knutsen og Bodø/Glimt i opptakten til årets eliteseriesesong. Flere av spillerne trøbler med skade.

Runar Espejord, Kasper Høgh, Omar Elabdellaoui og Julian Faye Lund er blant de skadde spillerne. Det samme er Håkon Evjen, men midtbanespilleren nærmer seg full retur til spill.

– Kroppen kjennes bra ut. Jeg har hatt hardtrening i noen uker, så jeg har begynt å komme på et bra nivå, både fotballmessig og fysisk. Jeg må fortsatt være litt forsiktig, så jeg ikke gjør noe dumt, sier Evjen til Avisa Nordland.

Glimt-sjef Knutsen er tydelig på at gultrøyene er nødt til å gjøre det beste ut av situasjonen.

– Vi må bare trene med de vi har. Så må vi få litt hjelp fra Junkeren om vi kan, og trenger for å få opp antallet, sier han til lokalavisen.

Han legger til at det er for tidlig å si hvor mange av de skadde spillerne han har med når Glimt serieåpner mot Fredrikstad 31. mars. Før den tid venter Molde i en treningskamp førstkommende mandag.

12. mars ble det gjort kjent at Knutsen har forlenget sin avtale med Glimt til å gjelde ut 2025-sesongen.

(NTB)

u3ckgwa51os
Foto: NTB

Siste nytt

 • Grøvdals største gulltrussel deltar ikke i EM

  Nederland tok tirsdag ut 59 utøvere til EM i Roma. Men Sifan Hassans navn står ikke på listen. Hassan ville vært en av de største konkurrentene til Karoline Bjerkeli Grøvdal på 5000 meter. Grøvdal løper også halvmaraton under årets EM.

  Den erfarne langdistanseprofilen har bronse på 10.000 meter og 3000 meter hinder fra tidligere europamesterskap, samt at hun har vunnet EM i terrengløp tre år på rad.

  pYFlbD4NRHM
  Foto: AFP
 • Duestad hjalp kvinnene til lagsølv i skyte-EM – ble nummer fire individuelt i 50 m match

  Jeanette Hegg Duestad førte an da Norges kvinner vant lagsølv i rifle 50 meter match i EM skyting, men nådde ikke opp i medaljekampen individuelt. Hun endte på 4. plass.

  Jenny Stene ble nummer 12 med 588 poeng og Mari Bårdseng Løvseth nummer 23 med 586 poeng. Til sammen holdt det til norsk sølv i lagkonkurransen, åtte poeng bak Sveits.

  I klassen for menn tok både Jon-Hermann Hegg og Henrik Larsen seg til finale, og Hegg sto igjen som europamester.

  Sammen med Ole Martin Halvorsen ble det gull også i lagkonkurransen. Dermed ble det to gull og sølv for de norske rifleskytterne i Osijek tirsdag.

  (©NTB)

  NPReQN493FI
  Foto: NTB
 • Lillestrøm henter Karlsbakk fra AaFK

  Lillestrøm er blitt enig med Aalesund om en overgang for Markus Karlsbakk. 24-åringen har signert en avtale med LSK som gjelder ut 2028.

  Det melder eliteserieklubben på sitt nettsted. Den offensive midtbanespilleren er formelt LSK-spiller fra 24. juni.

  Karlsbakk kan debutere for LSK i eliteserien borte mot Rosenborg 21. juli.

  (©NTB)

  Cl6hJYAu6mM
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal