NRK Meny
Normal

Sjarapova knuste Henin

Maria Sjarapova sendte førsteseedede Justine Henin ut av Australian Open.

Maria Sjarapova
Foto: Rick Stevens / AP

Maria Sjarapova viste ingen nåde mot Justine Henin og knuste verdenseneren i tirsdagens kvartfinale.

Henin var den store favoritten i Grand Slam-turneringen i Melbourne og hadde ikke tapt på 32 kamper, men hadde lite å stille opp med mot Sjarapova.

Sjarapova, som er seedet som nummer fem, tok kontroll fra start og vant med overlegne 6-4, 6-0.

- Jeg følte at jeg var i min egen verden i dag. Jeg kom ut på banen og tenkte ikke på hvor mange kamper hun har vunnet. Det er fantastisk å komme ut på banen å føle at alt du gjør er riktig, sa en strålende fornøyd Sjarapova etter kampen.

Nå venter tredjeseedede Jelena Jankovic i semifinalen. Hun imponerte tidligere tirsdag da hun slo ut tittelforsvarer SerenaWilliams. Serbiske Jankovic vant 6-3, 6-4. 

Siste nytt

  • Overtar som tysk landslagssjef

    Martina Voss-Tecklenburg blir ny landslagssjef for Tysklands kvinnelandslag i fotball. 50-åringen har fått kontrakt til 2021. Voss-Tecklenburg har hatt stor suksess med det sveitsiske landslaget og er i ferd med å føre det til VM-sluttspill. Den jobben skal hun fullføre før hun i høst overtar Tyskland.

  • Gerrard kan bli Rangers-manager

    Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard kan være på vei mot sin første managerjobb. Han er ifølge britiske medier blant de mest aktuelle kandidatene til å overta Rangers.

    SOCCER-ENGLAND-LIV-WLV/
    Foto: Phil Noble / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal