Hopp til innhold

Sindland gir seg som Lyn-trener

Oddbjørn Sindland gir seg som trener for Lyns kvinnelag i fotball. Han velger å se seg om etter nye utfordringer.

– Takk til alle i Lyn for fire flotte år. Etter eget ønske velger jeg nå ikke å fortsette som hovedtrener i Lyn. Jeg setter stor pris på å ha vært en del av en klubb med så mange fine folk og er stolt over jobben vi har lagt ned, sier han til klubbens nettsted.

Sindland kom til Lyn i 2020 som assistenttrener. De to følgende årene var han også toppspillerutvikler i klubben. Før årets sesong tok han steget opp som hovedtrener. Det endte med 6.-plass i Toppserien og semifinaleplass i cupen. (NTB)

rxQmj9gI8Ss
Foto: NTB

Siste nytt

 • Sølv til Norge i junior-VM i skiskyting

  Norge med Oliver Alm, Kasper Kalkenberg, Silje Berg-Knutsen og Agathe Brathagen ble sølvvinnere i blandet skiskytterstafett i ungdoms- og junior-VM i Estland.

  Laget noterte elleve ekstraskudd og måtte ut i to strafferunder på veien. Det endte 1.51 minutter bak Frankrike, som hadde ni ekstraskudd og én strafferunde. Tsjekkia tok bronsen.

  (NTB)

 • Simen Hegstad Krüger forkjølet - står over NM på Beitostølen

  Simen Hegstad Krüger (Lyn Ski) blir ikke å se på ski-NM på Beitostølen i helga.

  – Simen har i etterkant av verdenscupen i USA pådratt seg en forkjølelse og må dessverre stå over NM, sier landslagslege Ove Feragen.

  30-åringen har slitt mye med sykdom denne sesongen, og stod blant annet over Tour de Ski nettopp av den grunn.

  Sesongåpning langrenn Beitostølen
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Molde kan hjelpe rivalene til Europa: – Vil gjøre noe med dynamikken

  Moldes avansement i conferenceligaen gjør at Norge kan få direkteplass til Champions League og ytterligere et femte lag til Europa.

  Moldes overbevisende seier mot Legia Warszawa betyr at håpet lever for norsk fotball. Bodø/Glimt tapte på sin side en thriller mot Ajax.

  For øyeblikket ligger Norge på 15.-plass på rankingen til Det europeiske fotballforbundet (Uefa), også kjent som Uefa-koeffisienten. En 15.-plass etter sesongslutt vil bety fem lag inn i Europa fra 2025/26-sesongen.

  Leif Øverland er administrerende direktør i Norsk Toppfotball (NTF). Han mener nok en Europa-plass bør gjøre noe med stemningen i styrerommene til eliteserieklubbene.

  – Det vil gjøre noe med dynamikken, sier Øverland til NTB.

  – Om man ikke har en europeisk ambisjon for de ti-tolv lagene med størst budsjett, griper man ikke muligheten. Det er jo faktisk mulig, mener han.

  Øverland viser til utviklingen til Bodø/Glimt. Norges beste lag sist sesong var nede i 1. divisjon så sent som i 2017.

  – Glimt hadde jo ikke noe større budsjett enn de andre da de begynte sin reise.

  Danmark med FC København i mesterligaen er like foran Norge på rankingen. Israel som har to lag igjen i Europa-spill, ligger på 16.-plass.

  (NTB)

  tjlYmkjcWWc
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal