Hopp til innhold

Shiffrin vant i Levi

Amerikanske Mikaela Shiffrin vant verdenscupslalåmen i Levi etter at Petra Vlhova hektet og mistet seieren. Mina Fürst Holtmann endte på 5.-plass.

Vlhova hadde 76/100 sekund ned til amerikanske Mikaela Shiffrin foran finaleomgangen, og tross en god start på finaleomgangen, endte det med nedtur.

Shiffrin tok dermed seieren og ble historisk som den første til å vinne sju verdenscuprenn i slalåm på ett og samme sted. Leona Popovic tok 2.-plassen, mens tyske Lena Dürr ble treer.

Mina Fürst Holtmann leverte en veldig god finaleomgang og endte på 5.-plass, 1,23 sekunder bak vinneren. Hun klatret to plasser fra 1. omgang. (NTB)

t8AzXftjA8M
Foto: AP

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Siste nytt

 • Ødegaard scoret i Arsenal-seier

  Arsenal vant til slutt 2-0 mot Wolverhampton etter scoringer fra Leandro Trossard og Ødegaard.

  Belgiske Trossard sendte Arsenal i ledelsen like før pause, mens Ødegaard dukket opp på overtid og satte spikeren i kista.

  Dermed klatrer Arsenal opp på toppen av tabellen i Premier League, men de har en kamp mer spilt enn rivalene Liverpool og Manchester City,

  Premier League - Arsenal v Brentford, Martin Ødegaard
  Foto: David Klein / Reuters
 • Norge vant B-VM i paraishockey

  Norges landslag i paraishockey vant B-VM på hjemmebane og rykket opp etter 4-3-seier over Tyskland i siste kamp.

  Morten Varnes scoret vinnermålet i forlegning, og trener Ole Eskild Dahlstrøm kunne dermed juble for VM-opprykk på hjemmebane.

  Ole Eskild Dahlstrøm
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
 • Lyon med råsterk snuoperasjon uten Hegerberg

  Ada Hegerberg var ikke i troppen, og det så blytungt ut for Lyon da de lå under 0–2 mot PSG i mesterliga-semifinalen lørdag kveld.

  Så snudde Hegerbergs lagvenninner kampen, og i løpet av seks magiske minutter fra det 80. il 86. minutt ble 0–2 til 3–2 i Lyon.

  Hegerbergs lag leder dermed 3–2 før returkampen i Paris om en uke.

Sendeplan

Kl. Program Kanal