Hopp til innhold

Serena Williams legger opp

Tennisesset legger etter planen racketen på hylla etter US Open. Det bekrefter hun selv i et innlegg i Vogue.

– Det kommer en tid i livet hvor man må gå nye veier. Den tiden er tøff når du elsker noe. Herlighet som jeg elsker tennis. Men nå har nedtellingen startet, skriver hun på Instagram.

Williams anses som en av tidenes beste tennisspillere. Amerikaneren har vunnet 23 Grand Slam-titler i single, hvorav syv er tatt i Wimbledon.

Det har vært et tungt år for tennisveteranen, som blant annet røk ut i første runde av Wimbledon i juni etter et langt skadeavbrekk.

Den tidligere verdenseneren vant sin første tenniskamp på 14 måneder mandag, da hun slo spanske Nuria Parrizas Diaz i strake sett.

– Jeg skal nyte de neste ukene, skriver 40-åringen videre i innlegget.

Tennis: National Bank Open
Foto: Dan Hamilton / Reuters

Siste nytt

 • Toppkamp i Premier League har fått ny dato

  Den tidligere utsatte Premier League-storkampen mellom Martin Ødegaards Arsenal og Erling Braut Haalands Manchester City skal spilles 15. februar.

  Det er klart etter at ledelsen i den engelske toppdivisjonen har funnet nye datoer til fem kamper som måtte utsettes i september og oktober.

  Sørgeperioden etter Dronning Elizabeths bortgang var blant årsakene til at kampene ikke lot seg spille på det opprinnelige tidspunktet i terminlista.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Dave Thompson / AP
 • Bodø/Glimt og Brann på fair play-toppen

  Bodø/Glimt kom best ut på Norges Fotballforbunds fair play-statistikk for eliteseriesesongen 2022. I 1. divisjon knep Brann førsteplassen foran Sandnes Ulf.

  RBK ble kåret til beste arrangør i Eliteserien, mens Vålerenga toppet den samme lista i Toppserien.

  Norges Fotballforbunds kåring baserer seg på retningslinjer fra Det europeiske fotballforbundet (Uefa).

  I forbindelse med hver runde i Eliteserien, Toppserien og 1. divisjon blir lagene vurdert etter ulike kriterier. Antall røde og gule kort er blant disse. Det samme er evnen til å vise respekt/oppførsel overfor motstander og dommer.

  I tillegg vurderes trenernes og egne supporteres oppførsel.

  Det er delegatene til Norges Fotballforbund som gjør bedømmingen i samarbeid med dommerteamet.

  (NTB)

  bodø/glimt
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Boksestjerne truer Messi etter «fornærmelse» mot Mexico

  Proffbokseren Saul «Canelo» Alvarez er ute etter Lionel Messi etter at argentineren ble avbildet mens han feiret helgens VM-seier med en Mexico-drakt på gulvet.

  Canelo har fått med seg et videoklipp som sirkulerer i sosiale medier etter Argentinas 2-0-seier over mexicanerne i VM. Der har Messi en Mexico-drakt liggende foran føttene sine, og på et tidspunkt sparker han i trøya, og han står angivelig også på drakten på et tidspunkt.

  – Så dere Messi vaske garderoben med trøya og flagget vårt? Han må be til Gud om at jeg ikke finner ham, skriver boksemesteren på Twitter.

  – Akkurat som jeg respekterer Argentina, må du respektere Mexico. Jeg snakker ikke om landet (Argentina), men om Messi på grunn av det han gjorde, legger han til.

  Mange har reagert på Canelos utspill, blant dem Messis tidligere lagkamerat Sergio Agüero.

  – Herr Canelo, ikke let etter problemer, du vet sikkert ikke noe om fotball og hva som skjer i en garderobe. Draktene ligger alltid på gulvet etter at kampen er over på grunn av svette, og hvis du ser godt etter, gjør han bevegelsen for å ta av seg skoen, og han treffer den (drakten) ved et uhell, skriver den tidligere Argentina- og Manchester City-storscoreren.

  Messi noterte både scoring og målgivende i den viktige 2-0-seieren over Mexico.

  (NTB)

  WCup Argentina Mexico Soccer
  Foto: Ariel Schalit / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Derfor er Qatar-VM omdiskutert 02:43
Neste