Hopp til innhold

Serena Williams legger opp

Tennisesset legger etter planen racketen på hylla etter US Open. Det bekrefter hun selv i et innlegg i Vogue.

– Det kommer en tid i livet hvor man må gå nye veier. Den tiden er tøff når du elsker noe. Herlighet som jeg elsker tennis. Men nå har nedtellingen startet, skriver hun på Instagram.

Williams anses som en av tidenes beste tennisspillere. Amerikaneren har vunnet 23 Grand Slam-titler i single, hvorav syv er tatt i Wimbledon.

Det har vært et tungt år for tennisveteranen, som blant annet røk ut i første runde av Wimbledon i juni etter et langt skadeavbrekk.

Den tidligere verdenseneren vant sin første tenniskamp på 14 måneder mandag, da hun slo spanske Nuria Parrizas Diaz i strake sett.

– Jeg skal nyte de neste ukene, skriver 40-åringen videre i innlegget.

Tennis: National Bank Open
Foto: Dan Hamilton / Reuters

Siste nytt

 • Grøvdal forbedret norgesrekorden på 5 kilometer gateløp

  Karoline Bjerkeli Grøvdal slo til med sterke 14.58 på 5 kilometer gateløp på Jessheim og forbedret dermed sin norske rekord med seks sekunder.

  Det rapporterer Friidrett1 via Twitter. Ifølge bloggen har kun seks europeiske kvinner løpt raskere på distansen gjennom historien.

  Grøvdals forrige rekord på 15.04 ble satt i Spikkestad for to år siden. I fjor løp hun under verdensrekorden på distansen, men den tiden ble aldri godkjent ettersom løypa ikke var kontrollmålt. (NTB)

  Karoline Bjerkeli Grøvdal
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Ruud møter spanjol i Japan

  Casper Ruud åpner kommende ukes ATP-turnering i Japan mot spanske Jaume Munar.

  Nordmannen er toppseedet i turneringen og spiller trolig mot Munar mandag. Han har møtt den 59.-rankede spanjolen to ganger tidligere, begge på grus, og har vunnet begge oppgjørene.

  Ruud skuffet med kvartfinaletap mot Yoshihito Nishioka i Sør-Korea denne uken, og han er garantert revansjlysten inn mot neste Asia-turnering.

  Skulle han slå Munar, venter enten Pedro Martinez (Spania) eller Alexei Popyrin (Australia) i 2. runde.

  Ruud ligger for øyeblikket på 2.-plass på verdensrankingen, men mandag passeres han av den spanske veteranen Rafael Nadal.

  South Korea Tennis Korea Open
  Foto: Lee Jin-man / AP
 • Ny VM-tittel for USAs basketballkvinner

  USA tok sin fjerde strake VM-tittel i basketball for kvinner med 83-61-seier over Kina i finalen i Sydney.

  Det ble ikke uventet en klar seier til de amerikanske favorittene, anført av A'ja Wilson med 19 poeng. USA har ikke tapt på 30 kamper, og i finalen ledet de fra og med 8-6 tidlig i første periode. Kelsey Plum var blant andre sterke bidragsytere med 17 poeng.

  Amerikanerne har gått til topps i VM ni ganger i løpet av de siste tolv mesterskapene, men det er første gang nasjonens basketballkvinner vinner fire gull på rad.

  Mens Kina reiser hjem med en imponerende sølvmedalje, ble det bronse til Australia på hjemmebane. Vertsnasjonen slo Canada 95-65 i bronsekampen natt til lørdag norsk tid.

  Australia Basketball World Cup
  Foto: Rick Rycroft / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 64 klipp
Sport
Spiller nå
Kjønn og religion er ingen hindring 00:45
Neste