Hopp til innhold

Selfier på avstand for håndballtroppen: Hergeirsson vil holde «vandrende sirkus» friskt under VM

Håndballkvinnenes landslagssjef Thorir Hergeirsson står på beslutningen om å begrense kontakten med publikum for spillere og ledere i VM-perioden.

– Vi skal være et vandrende sirkus i november og desember. Vi skal besøke folk på Hamar, Lillehammer, Stavanger og Trondheim. Vi skal spre begeistring og innsatsvilje og skape gode resultater gjennom godt spill på banen. Det er det det norske folk ønsker seg aller mest, sa Hergeirsson.

– Og da må vi gjøre noen forholdsregler og passe på oss selv. Da blir det noe mindre tilgjengelighet enn ellers i året. Men vi skal dele ut autografkort, bilder av jentene og ta selfier på avstand. Vi må ta ansvar for å passe på oss selv. Vi kan komme til å spille tolv kamper på fire uker, og da gjelder det å ha flest mulig frisk folk, tilføyde landslagssjefen.

Det svenske og danske landslaget har også fordel av hjemmebane i VM, men går en annen vei enn Norge med tanke på kontakt med tilskuerne.

– Vi synes det er riktig å omgås med fansen, sier Sveriges landslagssjef Tomas Axnér til nyhetsbyrået TT.

Norges første kamp er mot Angola neste torsdag. (NTB)

Pressetreff med Håndballjentene
Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Siste nytt

 • Girona gjenopptok Real Madrid-jakten etter tung rekke

  Brasilianske Savio scoret to ganger på overtid da Girona fant tilbake til vinnersporet i spansk fotball med 3-0 over Rayo Vallecano mandag.

  Girona har vært den store overraskelsen i La Liga denne sesongen. Lenge holdt askeladden følge med Real Madrid i gullkampen.

  Men på de siste tre kampene stod imidlertid Girona med én uavgjort og to tap.

  Seieren mandag betyr at tabelltoer Girona nå er seks poeng bak ligaleder Real Madrid. Ned til Barcelona på plassen bak skiller det to poeng.

  9tyX7hqm5X4
  Foto: AFP
 • Ajers Brentford knust av West Ham

  Kristoffer Ajers Brentford tapte 2-4 borte mot West Ham i Premier League mandag.

  Ajer var med fra start, men slet med Jarrod Bowen som herjet og scoret tre mål for hjemmelaget West Ham.

  Neal Maupay og Yoane Wissa scoret målene for bortelaget, mens Emerson scoret det fjerde målet for West Ham.

  Brentford står nå med åtte tap og to seire på de siste ti kampene i Premier League. Det er fem poeng ned til Luton på nedrykk, som har én kamp mindre spilt.

  c7tj95TXN3s
  Foto: AP
 • Oscar Bobb signerte ny langtidskontrakt med Manchester City

  Oscar Bobb har skrevet under på en ny kontrakt med Manchester City. Det opplyser Manchester City i sine mediekanaler.

  Hans opprinnelige kontrakt varte til sommeren 2026. Nå har han undertegnet en ny og enda mer lukrativ avtale. Den strekker seg fram til sommeren 2029.

  – Jeg er veldig stolt og beæret over å ha signert min nye kontrakt med City, sier Bobb i en uttalelse.

  – Det er et utrolig miljø i klubben, og dette er det best mulige stedet å være for en ung spiller. Jeg har allerede lært så mye av Pep, hans trenerteam og lagkameratene mine, legger han til.

  20-åringen har fått mye tillit av Manchester City-manager Pep Guardiola denne sesongen.

  – Å vite at jeg kommer til å være her i klubben til 2029 betyr alt for meg. Nå vil jeg bare fokusere på å fortsette å videreutvikle meg, og å jobbe så hardt jeg kan hver eneste dag for å hjelpe klubben til å oppnå mer suksess, sier Bobb.

  Lyn-gutten har fått sju innhopp i ligaen og fikk sin første ligakamp fra start for de regjerende ligamesterne hjemme mot Brentford i februar.

  Han ble den store helten for Manchester City da han scoret det avgjørende 3-2-målet mot Newcastle i januar. Målet ble også kåret til månedens scoring i Premier League.

  Før jul nettet han sitt første mål i mesterligaen i puljekampen mot Røde Stjerne.

  Bobb fikk også sin A-landslagsdebut mot Kypros i oktober.

  (NTB)

  3tdKsKTgtfQ
  Foto: Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal