Se VM på Nett-TV

Ida Marcussen er én av de norske utøverne som er i aksjon når friidretts-VM begynner i natt. Du kan se alt her på Nett-TV på nrksport.no.

Ida Marcussen
Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

Ingen nordmenn deltar på mennenes maraton, som er VMs første finaleøvelse.

Nett-TV: Se VM i kveld og i natt

Men fire nordmenn skal i aktivitet i andre øvelser i VM i natt. En av dem er sjukjemperen Ida Marcussen.

- Jeg skal ta OL-gull i 2012, og jeg skal sette personlig rekord i alle øvelsene i årets VM. Det bør holde til en plass blant de 12 beste, sier 19-åringen, som "sjukamp-dronningen" Carolina Klüft regner som en kommende stjerne.

Nett-TV: Carolina Klüft skryter av Ida Marcussen

- Carolina vinner i år også, kvitterer Marcussen.

100 m hekk, høyde, kule og 200 meter står på sjukjempernes meny den første dagen.

På kvinnenes 3000 m hinder skal ikke mindre enn tre norske jenter ut i kvalifisering i natt. Kristine Eikrem Engeset løper i første heat, Karoline Bjerkeli Grøvdal i det andre, og Silje Fjørtoft i det siste.

I natt 10:00 går Erik Tysse ut i sin 20km-konkurranse!

 

Siste nytt

 • Maflin tok innpå - avgjøres i kveld

  Kurt Maflin tok innpå forspranget til Anthony McGill på den andre dagen av kvartfinalen i snooker-VM. Maflin fikk en katastrofestart på kvartfinalen mandag, da han endte under 1-7 mot skotske McGill.

  Tirsdag gjorde han det mye bedre, med hele fem partiseiere og berget dermed videre spill. McGill vant tre partier, som betyr at stillingen er 10-6 før siste sesjon kl. 20.00 tirsdag kveld.

  Dermed går Maflin inn i den siste sesjonen med et mye bedre utgangspunkt enn det så ut til etter den første dagen. Førstemann til 13 partiseiere går videre til semifinalen og er sikret over én million kroner.

  Britain Snooker
  Foto: Nigel French / AP
 • Hodebry for Zlatan

  Både Hammarby og AC Milan kan få en plass i europaligaen. Det kan bety et brudd på Uefas regelverk og hodebry for Zlatan Ibrahimovic.

  Hammarby møter Puskas Akademia fra Ungarn i første kvalifiseringsrunde, mens Milan først kommer inn neste runde. Men det er ikke sikkert det er plass til begge klubbene i turneringen, skriver Fotbollskanalen.

  Årsaken er at Ibrahimovic er deleier i Hammarby og kontraktsfestet spiller i Milan. Uefa opplyser til det svenske nettstedet at de overvåker situasjonen.

  Serie A - AC Milan v Atalanta
  Foto: Daniele Mascolo / Reuters
 • Ødegaard ønsket til Madrid

  Ifølge spanske aviser er Martin Ødegaard ønsket tilbake i Real Madrid kommende sesong. Avisen Mundo Deportivo fronter i sin baskiske utgave nyheten om at Zinédine Zidane vil bryte den muntlige låneavtalen med Real Sociedad. Det samme melder Spanias mest leste avis, Marca.

  Dermed er det ikke sikkert at Ødegaard vender tilbake til Real Sociedad for starten av sesongoppkjøringen fredag. I fjor sommer ble klubbene enige om en låneovergang for Ødegaard. Da var det en forståelse av at 21-åringen skulle være to år i San Sebastian. Ifølge Marca blir Ødegaards framtid avklart i løpet av få dager.

  Marin Ødegaard tilbake i Madrid
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal