Schumacher signerer for Mercedes

Michael Schumacher har signert en ettårs avtale for Mercedes.

Michael Schumacher
Foto: ANTONIO SCORZA / AFP

40-åringen annonserte for en stund siden at han gjør comeback til formel 1-sirkuset.

Les: Schumacher aktuell for Mercedes

I dag melder Bild at tyskeren har signert for Mercedes. Schumacher første løp i den tyske sølvpilen vil skje 14. mars i Bahrain.

Schumachers talskvinne Sabine Kehm vil ikke kommentere oppslaget til Bild overfor det tysk nyhetsbyrået DPA

Schumacher la opprinnelig opp i 2006, etter å ha vunnet hele 91 enkeltløp og sju VM-titler i karrieren. 154 ganger sto han på pallen.

Han planla opprinnelig å vende tilbake for Ferrari allerede i sommer. Han ble imidlertid nektet å starte på grunn av en nakkeskade han hadde pådratt seg i en motorsykkelulykke.

Les: Schumacher avlyser comebacket

Siste nytt

 • Ødegaard ønsket til Madrid

  Ifølge spanske aviser er Martin Ødegaard ønsket tilbake i Real Madrid kommende sesong. Avisen Mundo Deportivo fronter i sin baskiske utgave nyheten om at Zinédine Zidane vil bryte den muntlige låneavtalen med Real Sociedad. Det samme melder Spanias mest leste avis, Marca.

  Dermed er det ikke sikkert at Ødegaard vender tilbake til Real Sociedad for starten av sesongoppkjøringen fredag. I fjor sommer ble klubbene enige om en låneovergang for Ødegaard. Da var det en forståelse av at 21-åringen skulle være to år i San Sebastian. Ifølge Marca blir Ødegaards framtid avklart i løpet av få dager.

  Marin Ødegaard tilbake i Madrid
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Lukaku sendte Inter til semifinale

  Inter er klar for semifinale i europaligaen etter å ha slått Bayer Leverkusen 2-1 mandag kveld. Italienerne tok ledelsen etter 15 minutter ved Nicolò Barella, og seks minutter senere doblet Inter ledelsen ved Romelu Lukaku. Leverkusens Kai Havertz reduserte etter 23 minutter.

  Lukakus scoring gjorde han til den første spilleren som har scoret i ni europaliga-kamper på rad. Inter møter enten Sjakhtar Donetsk eller Basel, som spiller sin kvartfinale tirsdag.

  Germany Soccer Europa League
  Foto: Martin Meissner / AP
 • Liverpool kjøper venstreback

  Kostas Tsimikas skifter beite fra Olympiacos til Liverpool. Den 24 år gamle venstrebacken har tre landskamper for Hellas.

  Liverpool bekrefter overgangen på sitt nettsted.

  – Jeg er veldig glad. Jeg er veldig stolt av å være her. For meg er det verdens største klubb. Det er en ære å være her, og jeg vil gjøre mitt beste, sier Tsimikas.

  Kostas Tsimikas
  Foto: ALKIS KONSTANTINIDIS

Sendeplan

Kl. Program Kanal