NRK Meny
Normal

Safin møter Federer

Useedede Marat Safin, fortsatte storpillet i dagens første kamp på Court 1.

Marat Safin
Foto: CARL DE SOUZA / AFP

Russeren vant kampen mot Feliciano Lopez med settresultatene 3-6, 7-5, 7-6 (7/1), 6-3 og møter verden beste tennis-spiller, Roger Federer.

Wimbledons resultatservice

Den tidligere verdensener Marat Safin, er i sin første Grand Slam-semifinale på tre år etter seier i fire sett mot Feliciano Lopez.

Russeren fikk advarsel for dårlig oppførsel i første sett, som han tapte 3-6, men kom tilbake og vant de tre neste 7-5, 7-6 (7--1), 6-3 .

- Jeg var for nervøs til å spille god tennis i starten. Jeg måtte roe meg ned for å få til det.

Wimbledon 2008

Comeback

Safin er på vei opp igjen etter noen tunge år, men er bare nummer 75 på ATP-rankingen og er useedet i Wimbledon. Likevel knuste han verdenstreer Novak Djokovic i 2. runde.

- Jeg vil gjerne tro at jeg er tilbake. Jeg kommer til å klatre inn blant de 50 beste igjen, og det er flott. Uansett hvordan det går mot Roger har det vært to flotte uker.

Siste nytt

 • Ulsrud sviktet i norsk tap

  Norges skip Thomas Ulsrud gjorde en kjempeblemme i tiende omgang, noe som kostet Norge seieren. Norge kunne tatt to poeng, og tatt seieren, men i stedet stjal Sveits ett poeng og vant 7–5.

  Norge står med en seier og tre tap etter fire kamper.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Cathal Mcnaughton / Reuters
 • Tsjekkia senket Canada

  Canada tok ledelsen to ganger, men Tsjekkia slo tilbake og vant 3–2 i gruppe A i OL-turneringen i ishockey. Det sto 2–2 etter 60 minutter, og det måtte straffeslag til for å skille lagene.

  Der var scoret Tsjekkias Jan Kovar eneste som scoret.

  s
  Foto: Julio Cortez / AP
 • Halfvarsson på ankeretappen

  Lørdag morgen slapp Sveriges langrennsledelse søndagens stafettlag . Det er Calle Halfvarsson som får ankeretappen. Det svenske laget forøvrig er 1. Jens Burman, 2. Daniel Rickardsson og 3. Marcus Hellner.

  Det norske laget offentliggjøres 13.20.

  VINTER-OS 2018
  Foto: Andreas Hillergren/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin