Hopp til innhold

Ryerson med målgivende - men Dortmund tapte

Julian Ryerson serverte Niclas Füllkrug da Borussia Dortmund tok ledelsen, men Stuttgart slo tilbake og vant 2-1.

Dermed er Stuttgart tre poeng foran Dortmund på Bundesliga-tabellen. Stuttgart er nummer tre, Dortmund nummer fire.

Deniz Undav utlignet til 1-1 for Stuttgart, før innbytter Sehrou Guirassy ble den store helten med sin straffescoring syv minutter før full tid.

Germany Soccer Bundesliga
Foto: Tom Weller / AP

Siste nytt

 • Vickhoff Lie kjørte ut på Kvitfjell: – Jeg er forbanna

  Det ble en kjedelig norsk dag i Kvitfjell lørdag. Kajsa Vickhoff Lie kjørte ut, mens Ragnhild Mowinckel leverte en svak super-G på Kvitfjell. Sveitsiske Lara Gut-Behrami leder.

  Vickhoff Lie klarte å matche Gut-Berahmi før hun kjørte utenfor en port midtveis.

  – Jeg prøvde virkelig alt jeg kunne, og hvis man ikke ga 100 prosent i dag, gikk tiden kjempefort. Det var et taktisk dårlig valg av meg der jeg prøvde å gå litt mer rett på, og ble litt sein, men jeg prøvde. Da er jeg fornøyd med det, men jeg er forbanna også, sier hun til NRK etter å ha kjørt ut.

  Hun avfeier at det var snakk om overtenning på hjemmebane.

  – Det er mykere forhold her enn vi er vant til, da er det ikke like lett å hente seg inn. Jeg prøvde, men da vet jeg det til i morgen, sier hun.

  Verdenscupleder Lara Gut-Behrami leder rennet, som pågår fortsatt, og har østerrikerne Cornelia Hütter og Mirjam Puchner nærmest seg.

  Ragnhild Mowinckel gikk ut med nyheten om at hun gir seg etter sesongen tidligere i uken. Hun fikk det ikke helt til i sitt nest siste verdenscuprenn på hjemmebane. Det ble litt for omstendig og krampaktig kjøring og endte hele 1,34 sekunder bak den sveitsiske kjøreren.

  Det var super-G på programmet etter at utforrennet ble avlyst fordi man ikke hadde fått kjørt noen obligatorisk trening.

  Det skal kjøres ny super-G på Kvitfjell søndag.

 • Krevende vind skapte trøbbel for kombinertherrene

  Tøffe vindforhold spilte de to norske kombinertduoene et puss i hoppdelen av lagsprintkonkurransen i Lahti. Jørgen Graabak traff imidlertid godt.

  Jens Lurås Oftebro og Jørgen Graabak på det norske førstelaget har 37 sekunder opp til ledende Tyskland før langrennet. Det norske andrelaget med Andreas Skoglund og Espen Andersen er hele ett minutt og 13 sekunder bak tetlaget.

  – Det var synd. Han blir litt lav i posisjonen, og da blir det tungt å komme i gang, sa Viaplay-ekspert Magnus Moan om Oftebros hopp.

  For Graabaks del gikk det langt bedre. Han hoppet det norske førstelaget et stykke opp på lista med 127 meter.

  Ved flere anledninger ble det stans i gjennomføringen av hoppingen på grunn av mye vind i hoppanlegget.

  – Du er nødt til å treffe her, så jeg håper de norske klarer det også, sa kombinertsjef Ivar Stuan i et intervju med Viaplay.

  Langrennsdelen starter klokken 14.20.

  Verdenscupleder Jarl Magnus Riiber står over helgens konkurranser i den finske skimetropolen. Han er i stedet hjemme i Norge for å teste skulderen inn mot rennene i Holmenkollen neste helg. Riiber har allerede sikret seg sammenlagtseieren i verdenscupen.

  – Krystallkula er hans med fire renn igjen av sesongen. Nå står han over Lahti for å være maksimalt forberedt inn mot Kollen og deretter prøve-VM i Trondheim. Det er ingen tvil om at Jarl ønsker å teste hva skulderen tåler av belastning, sa Stuan i en pressemelding tidligere denne uka.

  (©NTB)

  Jørgen Graabak
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Stenshorne klatret - tok ikke poeng i Bahrain

  Formel 3-føreren Martinius Stenshorne klarte heller ikke ta VM-poeng i Bahrains Grand Prix etter 14.-plass i lørdagens løp.

  Det var den første VM-runden av 14 som ble kjørt på banen i Sakhir. Han startet som nummer 22, men startet tidlig klatringen i feltet.

  Briten Luke Browning vant foran Christian Mansell. De to kjempet i ledelsen gjennom hele løpet. Browning er lagkamerat med Stenshorne.

  Stenshorne hadde etter halve løpet kjørt seg opp til 15.-plass. Den tøffe kjøringen i feltet tok derimot hardt på dekkene slik at det ble bare en plass ytterligere avansement for Stenshorne til 14.-plass.

  Stenshorne tok 11.-plass i fredagens sprint etter å ha å ha passert hele 11 biler underveis, men endte så vidt uten VM-poeng. (NTB)

  Martinius Stenshorne er på plass i Bahrain, hvor han i helga debuterer i Formel 3.
  Foto: Diederik van der Laan

Sendeplan

Kl. Program Kanal