Hopp til innhold

Siste nytt

 • TV 2: Norsk sykkelstjerne skifter lag

  Den norske sykkelprofilen Carl Fredrik Hagen skal neste sesong sykle for inystarta Sveits-registrert lag, melder TV 2.

  Kanalen hevdar å ha kjelder på at Hagen allereie har signert kontrakt med laget som blir styrt av sørafrikanaren Douglas Ryder.

  Hagen har dei siste sesongane vore lagkamerat med blant andre Chris Froome i Israel-Premier Tech. Kontrakten hans der går ut ved nyttår.

  Alt tyder på at Oppegård-gutens nye arbeidsgivar vil bli å finne på nivå to i sykkelsporten neste sesong. Laget skal enno ikkje ha fått noko namn, men ein avtale med ein hovudsponsor blir meldt å vere klar i nærmaste framtid.

  Carl Fredrik Hagen har slite med skadar dei siste sesongane. I 2019 sjokkerte han mange ved å bli nummer åtte samanlagt i Vuelta a Espana.

  Arctic Race of Norway
  Foto: Beate Oma Dahle / NTB
 • Liverpool-stjerne utelatt fra England-tropp

  Liverpools Trent Alexander-Arnold fikk ikke plass i Englands kamptropp til nasjonsligamøtet med Tyskland mandag.

  Det fremgår av den engelske troppen som er publisert hos Det europeiske fotballforbundet noen timer før avspark.

  Landslagssjef Gareth Southgate har hatt med seg 28 spillere til den pågående landslagssamlingen. Kun 23 av dem kan registreres til kamp. Til mandagens oppgjør på Wembley er Alexander-Arnold blant dem som er funnet for lett.

  23-åringen var ubenyttet reserve i 0-1-tapet for Italia fredag, og høyrebacken med 17 landskamper har slitt med å vise samme form på landslaget som for klubblaget.

  Beslutningen om å ikke ta ham med til Tyskland-kampen mandag, sår ny tvil rundt om Alexander-Arnold vil få plass i den engelske troppen til VM-sluttspillet i Qatar om en drøy måned.

  Landslagssjef Gareth Southgate har gjerne tydd til andre alternativer som Reece James, Kyle Walker og Kieran Trippier på høyrebackplassen. (NTB)

  Champions League - Liverpool Training
  Foto: MOLLY DARLINGTON / Reuters
 • Landslagssjefen i turn har gått bort

  Landslagssjefen for kvinner i Norges Gymnastikk- og Turnforbund Birgit Vallestrand har gått bort etter lengre tids sykdom. I minneordet fra forbundet står det at Vallestrand har vært en stor bidragsyter innen turn for kvinner i Norge de siste 30 årene.

  Hun mottok kretsfortjenestemedalje i gull i 2012, samt forbundets fortjenestemedalje i sølv i 2022 for sin fremragende innsats for turnsporten.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 62 klipp
Sport
Spiller nå
Haaland om anklagene mot City-eierne: – Drøye ord 01:20
Neste