Riise klar for indisk fotball

John Arne Riise har bestemt seg for å fortsette karrieren i India.

FBL-EUR-C1-APOEL-BARCELONA-TRAINING

KONTROLL: John Arne Riise forteller i morgen om klubbvalget på konas blogg.

Foto: Yiannis Kourtoglou / Afp

– Kontrakten underskrives i morgen, sier han til sin sponsor.

Onsdag offentliggjør han, via konas blogg, hvilken klubb han skal spille for i det asiatiske landet.

– Jeg kan si at vi begge er fornøyde med denne løsningen. Kypros var veldig fint og det endte strålende med Apoel, men nå er jeg klar for nye utfordringer, sier 34-åringen.

– Jeg håper å spille fotball til jeg er 40, legger han til.

Riise har spilt for den kypriotiske klubben Apoel siden i fjor høst og var med på å vinne både cup- og seriegull på øya.

En liga full av stjerner

Ifølge indiske Times of India har Riise vært aktuell for Kerala Blasters, klubben til den tidligere engelske landslagskeeperen David James.

– Det har vært noen danske spillere som ledelsen har vært interesserte i, men Riise er mannen de virkelig vil ha, sier en kilde til avisa.

Nicolas Anelka ble også klar for en ny periode i den indiske ligaen tirsdag. Han skal fortsette i Mumbai City FC, som han også spilte for i fjor.

I den indiske ligaen spiller i det hele tatt mange europeiske stjerner, blant annet spillere som Alessandro del Piero, David Trezeguet, Marco Materazzi og Alessandro Nesta.

Begge de to klubbene spiller i den indiske superligaen.Hvilken liga Riise skal spille i, blir altså klart i morgen.

FBL-ANELKA-FRA-IND-ISL-FILES

Nicolas Anelka tar en ny periode i indiske Mumbai City FC

Foto: DIBYANGSHU SARKAR / Afp

Siste nytt

 • Hovland sviktet – Ventura imponerte

  Norges to golfstjerner, Viktor Hovland og Kristoffer Ventura, ligger tett på hverandre etter tredje dag av Arnold Palmer Invitational på PGA-touren.

  Det skjedde etter en veldig sterk runde av Ventura, hvor han klatret 30 plasser, samtidig som Hovland fosset nedover resultatlistene.

  Ventura startet dagen ett slag over par, og gikk ut i fyr og flamme. På de første syv hullene hadde han fem birdier, én par og én bogey. Derfra og ut spilte han solid og endte dagen fem slag under par, og dermed fire slag under par totalt. Like før runden var ferdigspilt lå han på delt 23.-plass.

  Viktor Hovland hadde imidlertid ikke en god dag i Florida. Han startet dagen på delt 3.-plass, sju slag under par. Men en middels start ble elendig da han først slo seg ut i skogen, for så å slå seg ut i vannet på hull åtte. Han gikk av hullet med dobbeltbogey, og det ble ikke bedre resten av runden.

  Hovland endte dagen fem slag over par, og to slag under par totalt, på en delt 35.-plass.

  Ventura og Hovland
 • Hagen slo skulder ut av ledd

  Den norske syklisten Carl Fredrik Hagen skriver på Instagram om at han slo skulderen ut av ledd da han syklet på et hull i veien og krasjet i en bom under en treningstur.

  Etter legene på sykehuset satt skulderen på plass viste det seg også at Hagen hadde fått en fraktur i skulderbladet, skriver han videre.

  Han venter på en MR-skanning neste uke for å se etter andre mulige skader, og vet ikke hvor lang tid skadelindringen vil vare, avslutter han meldingen.

  Hagen sykler i år for Israel Start-Up Nation, og skal etter planen sykle Giro d'Italia.

  carl fredrik hagen
  Foto: Tor Erik Schrøder
 • Målløst i West Midlands-derbyet

  Begge lag kom til flere store sjanser, men det ble likevel 0-0 da Aston Villa tok imot Wolverhampton til et underholdende lokaloppgjør i Premier League lørdag.

  Wolverhampton hadde de største sjansene mot slutten av kampen, men Aston Villa hadde to baller i treverket i starten av oppgjøret.

  Likevel endte det målløst mellom lagene, i en kamp som aldri burde endt 0-0.

  1oopNXnZCrM
  Foto: Peter Cziborra / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal